Vanmorgen rond 10.35 uur zijn MITZ en BRANDY mee gegaan op de vlucht naar Nederland.

mitz-vertrekvertrek MITZ & Brandy

 

Vluchtpartners waren Marcella Schouw en haar dochter Maite Wetters die een weekje vakantie combineerden met een aantal bezoekjes aan de Fuertedogs finca om te zien of ze een klik met één van de honden hadden. En dat was uiteindelijk met GABY. 

Omdat GABY net gesteriliseerd was kon ze nog niet met haar nieuwe baasjes mee op de vlucht en komt zij op de 27e januari mee op de vlucht samen met MAGUA.

Maar vandaag dus het vertrek van MITZ en chihauhau BRANDY

brandy-vertrekBRANDY naar Nld

 

MITZ werd verwelkomd door zijn adoptiemoeder Nelly en BRANDY werd naar zijn opvangfamilie in Papendrecht gebracht.

 

Heeft u interesse in het adopteren van het rustige, aanhankelijke 4 jarige chihauhau reutje BRANDY wiens baasje onlangs overleed,

stuur dan svp even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

De twee pupjes NICA & NIELS die geboren werden op 18 november 2010 kregen gisteren (21-1-2011) hun eerste cocktailenting.

Eerder kregen zij op 7 januari 2011 al de enting tegen het parvovirus en hondenziekte.

De pupjes zitten lekker in hun vel en vormen een leuk span.

entingNIELS & NICA

Zij zullen op 3 februari naar Nederland vliegen en worden opgevangen in Papendrecht.

Daar krijgen zij rond 18 februari 2011 de laatste cocktailenting en dan zijn ze volledig doorgeënt en zijn zij vrij ter adoptie.

 

Voor een korte indruk van NICA & NIELS hieronder een mini fragmentje gemaakt door het Spaanse gezin met de moederhond en pups:

http://www.youtube.com/watch?v=qF7l-dFHxwU

 

Heeft u serieuze interesse om NICA en/ of NIELS te adopteren stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanmorgen waren er twee Fuertedog teefjes aan de beurt voor sterilisatie: GABY en LENNIE.

lennie_gaby

Rond 9 uur werden we geopereerd en om 12.30uur kon Elke de beide dametjes weer afhalen. De operaties verliepen voorspoedig.

 

GABY, het 10 maanden oude PANCHO NAVARRO teefje dat sinds september 2010 op de Fuertedogs finca verblijft heeft een nieuw thuis.

Marcella Schouw en dochter Maite combineerden een weekje vakantie met een aantal bezoekjes aan finca om te zien of zij een klik met een bepaalde hond zouden hebben.

Zij vielen op GABY.

gaby-adopted Gaby met Maite

 

Daar het kennismakingsbezoek voorafgaand aan hun vakantie al gedaan was zou het hondje gelijk mee hebben gekund maar GABY zal morgen eerst nog gesteriliseerd worden en dan pas de week erna naar haar nieuwe familie vliegen. 

 

 

 

Wat een leuke foto's:

Fuertedoggie RIKKI die alweer sinds 24-4-2009 als ELLIOT door het leven gaat en en sinds 3-7-2010 gezelschap heeft gekregen van Fuertedoggie TARA nu LIZZY . Zij wonen in Bergen op Zoom en maken veel leuke uitstapjes met baasje Louise.

n

 

tara-rikki  Elliot & Lizzy

 

Bedankt Louise Bol voor alle goede zorgen rondom deze twee bengeltjes en dat je ze zo'n fijn leven geeft en regelmatig even laat weten hoe het met ze gaat.