GELUKKIG 2017 fd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moeder van PERLA en PANCHO heeft eerste operatie achter de rug.

moeder Panchita geopereerd-

 

 

Dankzij een genereuze, anonieme dame met een groot hart kon moederhond PANCHITA verlost worden van de grootste tumoren.

Op 11 september werd zij geopereerd, daarbij werden de melkklieren aan de meest aangetaste kant weggenomen.

Over een maand moet moeder PANCHITA nogmaals onder het mes om de keten van melkklieren met de kleinere tumoren te verwijderen.

De x-ray' s waren schoon dus er schijnen gelukkig geen uitzaaiingen naar longen en lever te zijn. PANCHITA herstelt goed.

Haar kinderen PANCHO ( reutje, 44 cm, geboren begin maart 2014) en zijn zusje PERLA ( teefje 38 cm, geboren begin maary 2014)

zijn nog steeds op zoek naar een fijn eigen thuis.

 

 

PERLA--

 

PERLAeen prachtig teefje met een schouderhoogte van rond de 38 cm, nog wat verlegen naar mensen, hangt erg aan haar broertje,

ze is gek op andere honden, gewend aan kinderen. Heeft even tijd nodig om zich open te stellen voor vreemde mensen maar is dan ook in voor een lekkere knuffel.

PERLA en haar broertje PANCHO leefden samen met moederhond PANCHITA in de tuin bij een Spaans gezin.

Ze zijn dus nog niet gewend aan een leven binnenshuis dus zijn op zoek naar een fijne familie waar zij echt onderdeel mogen zijn van het gezin

en het niet moeten stellen met een plaatsje in de tuin. Vele fincabezoekers vallen voor de mooie PERLA, een aantrekkelijke verschijning!

 

Heeft u interesse om de mooie PERLA op te vangen danwel een definitief liefdevol thuis te bieden, stuur dan svp even een mailtje of een
interesseformulier aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 PANCHO

PANCHO


Leuk wit-zwart reutje met een schouderhoogte van rond de 44cm, PANCHO hangt nog erg aan zijn zusje PERLA en is nog wat verlegen naar bezoekers.

Andere honden vindt hij na een eerste aarzeling heel gezellig maar hij heeft dus nog even tijd nodig om zich open te stellen voor vreemde mensen.

Daarna vindt hij het heerlijk om dichtbij z'n mensen in de buurt te zijn en is erg aanhalig.

PANCHO en zijn zusje PERLA leefden samen met moederhond PANCHITA in de tuin bij een Spaans gezin.

Ze zijn dus nog niet gewend aan een leven binnenshuis dus zijn op zoek naar een fijne familie waar zij echt onderdeel mogen zijn van het gezin

en het niet moeten stellen met een plaatsje in de tuin. PANCHO is gewend aan kinderen .Heeft u interesse om de sympathieke PANCHO op te vangen danwel een definitief liefdevol thuis te bieden, stuur dan svp even een mailtje of een
interesseformulier aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 
 
 
Canicross 21-9-14 
 
 

Canicross Nederland zal op 21-9-2014 aanwezig zijn op de AINF hondendag om canicross-demonstraties te geven. Een aantal leden zullen op deze dag om 13:30 en om 14:30 de mogelijkheid bieden om een keer een canicross- ervaring op te doen. Er zijn diverse leentuigen ter beschikking en misschien zijn er mensen die deze leuke dag niet aan zich voorbij willen laten gaan. Dus kom gezellig naar de Canicross demo.

Aan de demo zullen een aantal fuertedoggies meedoen o.a. MICK - DOX - JELLE - ELMO - LEVY - TAO - CHICA - wie volgt? 

PLAATS : Recreatiegebied Salmsteke – Lekdijk Oost – Jaarsveld - Lopik

 
---OOO-- 
 
 
 

 

 

 

2014-08-31

 

Er werd met dit evenement totaal maar liefst EUR 1505 voor de Fuertedogs roedel bijééngebracht !!

 

ENORM BEDANKT aan vrijwilligers Marie-Jeanne, Liesbet , Jean, Wesley, Nina, Tanja, Mireille, Tim en hier niet bij name genoemde helpers

Met hun enthousiasme en inzet organiseerden zij deze fijne dag. SUPER!!

 

 

 

 

 

fd-walk