MET DANK AAN.......


alle vermelde en niet met name genoemde betrokkenen, sympathisanten, sponsoren, vrijwilligers, adoptanten, opvanggezinnen, klussers, vluchtpartners enz.  

HARTELIJK DANK  voor wat jullie met z'n allen voor de Fuertedogs honden en voor Elke doen / hebben gedaan en hebben betekend. Zonder al die lieve, gulle mensen is het niet mogelijk om zoveel voor elkaar te krijgen en zoveel honden te kunnen helpen. ALLEN bij deze REUZE BEDANKT !!

Vooral ook alle mensen van de AoA / ADOPTIE op AFSTAND die het al heel lang zonder update's en nieuws over hun honden moeten stellen en toch trouw hun maandelijkse bijdrage voor hun Fuertedoggies zijn blijven storten. Hun loyaliteit is FANTASTISCH en HARTVERWARMEND, zij steken daarmee Elke een enorm hart onder de riem!!

Iedere dag weer komt Elke om in de hoeveelheid werk die zij in haar ééntje dient te verzetten. Door het structurele gebrek aan dagelijkse hulp op de finca en dus chronisch gebrek aan tijd en handen om alles iedere dag voor alle hondjes weer voor elkaar te krijgen, is Elke voortdurend overbelast en lijdt het computerwerk (updaten van de website en foto's en mails aan AoA-sponsoren ) voortdurend schipbreuk.

Het is helaas niet anders, vandaar dat het zo goed voelt dat vele sympathisanten desondanks gewoon door blijven sponsoren .

DANK voor het vertrouwen. GEWELDIG !


Vivianne Doodeman voor haar fincabezoek, haar hulp en de donatie van EUR 20 voor de honden.

Nicole Verhoeven voor het doneren van de sterilisatiekosten van Candy, het hondje dat ze zo graag een thuis zou geven maar door haar lange werkuren helaas niet kan realiseren.

* Rowanne & Roy voor het ophalen van de donatie hondenspulletjes bij Nedac Sorbo in Duiven alsmede 2 gedoneerde hondenmanden en transportbox.

* Inco Moeck voor het klussen op de finca zoals momenteel het opknappen van de hondenverblijven.

* Een speciale dierenvriend uit Belgie die 2 enorme dozen vol lekkernijen en handige spullen voor Elke en de honden naar de Fuertedogs finca liet sturen.

* Mieke en René Moes voor hun bezoeken aan de Fuertedogs finca, voor hun enorme inzet om van alle fincahondjes een aantal nieuwe foto's te maken en voor al hun support van Elke en de fincahonden in het algemeen.