MET DANK AAN.......


alle vermelde en niet met name genoemde betrokkenen, sympathisanten, sponsoren, vrijwilligers, adoptanten, opvanggezinnen, klussers, vluchtpartners enz.  

HARTELIJK DANK  voor wat jullie met z'n allen voor de Fuertedogs honden en voor Elke doen / hebben gedaan en hebben betekend. Zonder al die lieve, gulle mensen is het niet mogelijk om zoveel voor elkaar te krijgen en zoveel honden te kunnen helpen. ALLEN bij deze REUZE BEDANKT !!

Vooral ook alle mensen van de AoA / ADOPTIE op AFSTAND die het al heel lang zonder update's en nieuws over hun honden moeten stellen en toch trouw hun maandelijkse bijdrage voor hun Fuertedoggies zijn blijven storten. Hun loyaliteit is FANTASTISCH en HARTVERWARMEND, zij steken daarmee Elke een enorm hart onder de riem!!

Iedere dag weer komt Elke om in de hoeveelheid werk die zij in haar ééntje dient te verzetten. Door het structurele gebrek aan dagelijkse hulp op de finca en dus chronisch gebrek aan tijd en handen om alles iedere dag voor alle hondjes weer voor elkaar te krijgen, is Elke voortdurend overbelast en lijdt het computerwerk (updaten van de website en foto's en mails aan AoA-sponsoren ) voortdurend schipbreuk.

Het is helaas niet anders, vandaar dat het zo goed voelt dat vele sympathisanten desondanks gewoon door blijven sponsoren .

DANK voor het vertrouwen. GEWELDIG !


* Frans & Marian van der Wiel die zo'n fijn thuis aan Fuertedoggie MORENA geven en voorafgaand aan de klusvakantie van Marian hun kennissenkring aanspraken met een verzoek tot een donatie voor de honden.

* Mariska Bakker die voorafgaand aan haar reis naar Fuerteventura onder haar collega's / medewerkers van de Rabobank uit Kromme Rijnstreek Houten een inzameling voor de Fuertedogs honden hield.

* Edward van der Wiel & Marja te Wierike uit Dalfsen voor het adopteren van CANDY en voor het terugstorten van haar sterilisatiekosten a EUR 130.

* Ulli & Louise Lenz for their visit of the Fuertedogs finca and their donation of EUR 150 for SOFIE, ROSY & NOSY.

* Gerda van der Togt die op de Snuffel / Kerstmarkt in Hazerswoude EUR 81.15 bij elkaar sprokkelde voor de hondjes en die zelf  SOLLY, RINGO, CITA & MISCHA met een maandelijkse bijdrage van EUR 5 op afstand ondersteunt.

* Bram & Meta van den Berg uit Loenen a/d Vecht die een zak hondenvoer doneerden en voor hun aanbod om hondjes op de vlucht mee te nemen.