MET DANK AAN.......


alle vermelde en niet met name genoemde betrokkenen, sympathisanten, sponsoren, vrijwilligers, adoptanten, opvanggezinnen, klussers, vluchtpartners enz.  

HARTELIJK DANK  voor wat jullie met z'n allen voor de Fuertedogs honden en voor Elke doen / hebben gedaan en hebben betekend. Zonder al die lieve, gulle mensen is het niet mogelijk om zoveel voor elkaar te krijgen en zoveel honden te kunnen helpen. ALLEN bij deze REUZE BEDANKT !!

Vooral ook alle mensen van de AoA / ADOPTIE op AFSTAND die het al heel lang zonder update's en nieuws over hun honden moeten stellen en toch trouw hun maandelijkse bijdrage voor hun Fuertedoggies zijn blijven storten. Hun loyaliteit is FANTASTISCH en HARTVERWARMEND, zij steken daarmee Elke een enorm hart onder de riem!!

Iedere dag weer komt Elke om in de hoeveelheid werk die zij in haar ééntje dient te verzetten. Door het structurele gebrek aan dagelijkse hulp op de finca en dus chronisch gebrek aan tijd en handen om alles iedere dag voor alle hondjes weer voor elkaar te krijgen, is Elke voortdurend overbelast en lijdt het computerwerk (updaten van de website en foto's en mails aan AoA-sponsoren ) voortdurend schipbreuk.

Het is helaas niet anders, vandaar dat het zo goed voelt dat vele sympathisanten desondanks gewoon door blijven sponsoren .

DANK voor het vertrouwen. GEWELDIG !


Bernadette van Dam die 10 dagen op de Fuertedogs finca kwam helpen  (29jan tm 9feb 2012) en de hondjes verwende met aandacht, knuffels en dekentjes en haar handen flink liet wapperen om de dagelijkse schoonmaaktaken klaar te krijgen.

Hr H J W Sigger uit Maartensdijk  voor de EUR 100 donatie op 31-12-2011 “ ipv vuurwerk”

* Familie Peter & Marian Triep, adoptanten van NANDO, die de laatste tijd veel Fuertedoggies opvingen waaronder PIP, BRITT, JELLE, MARIN, TIM en momenteel GYPSY, TY & KIKI

* Marie Jeanne & Liesbet Pierreux voor hun fantastische hulp tijdens hun klusvakantie op de Fuertedogs finca.

* De kids van familie Scheerder-Kroezen die op Koninginnedag hun oude speelgoed verkochten en een grabbelton hadden voor de Fuertedoggies.

* Anita & George Berk uit Hoorn en hun vriend Ed voor het bezoek aan de honden en de donatie van  EUR 20.