nolan  _nr18218

 NOLAN - reutje   GEADOPTEERD !   Sinds 29-11-2010 in Nld

 

NOLAN is een reutje van gemengd ras geboren op 29-7-2008. Samen met z´n broertje NEROX die inmiddels reeds geadopteerd is, moest hij na verhuizing van hun voormalige baasjes naar het dodingstation. Echter op verzoek van de gemeentelijk dierenarts zijn ze bij Elke terecht gekomen.

NOLAN was bij aankomst op de finca een reutje dat even tijd nodig had om mensen te vertrouwen. Bij de eerste kennismaking werd gauw duidelijk dat NOLAN ook de minder goede kanten van de mens had leren kennen. Hij reageerde in de eerste instantie een beetje afstandelijk en wantrouwend en wat knorrig waardoor je al gauw zou denken “ok dan laat ik je toch lekker met rust”. Maar onder dat oude zeer verlangde hij enorm naar menselijk contact en was hij niet graag alleen. Als hij dan éénmaal doorhad dat je het goed met hem voor had week hij liever niet meer van je zijde.

Echter van die eerdere wantrouwende houding is al tijden niets meer te merken. Integendeel, Nolan is open en nieuwsgierig richting bezoekers en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Het was achteraf gezien maar goed voor Nolan dat hij destijds 'gedumpt' werd door de voormalige eigenaren. Daar was toch iets niet pluis gezien het aanvankelijke gedrag van de broertjes. Maar gelukkig hebben Nolan en Nerox een paar maanden na aankomst op de finca hun verleden achter zich gelaten. Een leuk stel honden.

Nolan zit tegenwoordig goed in zn vel, is happy en vermaakt zich goed. Hij kan met alle honden overweg en is graag bij je in de buurt. Hij komt graag even een knuffel vragen. Het zou een fijne gezinskameraad zijn maar ook een fijne bondgenoot voor iemand alleen. Hij zou erg dankbaar zijn voor een eigen thuis. Het liefst heeft Nolan een trouwe baas die hem graag overal mee naar toe neemt en snapt dat hij liever niet alleen thuis blijft.

Wie geeft deze leuke, gezellige hond een fijn thuis?

 

Heeft u interesse om NOLAN te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wilt u NOLAN ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

nolan c1 1559-282-5 nolan c2 1560-282-6

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

28-11-2010

Vanavond was het zover voor NOLAN, op richting Nederland.

nolan 28-11 NOLAN

29-11-2010

Vannacht rond 01.05 uur kon NOLAN dankzij vluchtpartner Gerda van der Togt op Schiphol verwelkomt worden door adoptante Elly Scholtsz.

NOLAN liep al weer langere tijd op de finca rond en had een plekje in het hart van Elly veroverd tijdens haar fincabezoeken in de afgelopen twee jaar.

En nu was het dan eindelijk zover. NOLAN heeft een eigen mand, een eigen baasje en een speelkameraadje in Lotte, het teefje dat Elly destijds

al heeft geadopteerd.

nolan

 
uk Nolan - male dog
Nolan, a crossbreed, born on July 29th 2007 is 41cm tall. He is staying at the finca with his brother Nerox after their former owners moved and they were to be taken to the dog pound to be destroyed. Luckily, on request of the local vet, they went to Elke.

 Nolan is a great dog for a loyal owner who would be able to take him everywhere and understands that it’s not easy for him to stay home alone. Nolan is doing well with the other dogs. He is delightful and deserves a loving, caring family.

Are you interested in adopting Nolan? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


If you would like to sponsor Nolan at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.