* Marie Jeanne & Liesbet Pierreux voor hun fantastische hulp tijdens hun klusvakantie op de Fuertedogs finca.

 Door de hittegolf was het dit keer zwaarder dan anders maar desondanks gingen de dames er op volle kracht tegen aan. Ze brachten tal van lekkernijen voor de hondjes mee, heel veel schapenvet voor de Podenco's die de laatste tijd zo'n droge huid hebben en heel veel kluifjes waar alle honden zo verzot op zijn. Ook Elke werd weer verwend door hun goede zorgen. Daarnaast waren ook MJ & Liesbet bereid om hun Ryan Air ticket te laten schieten en een dag eerder dan gepland met de Jet Air vlucht naar Brussel maar liefst 6 Fuertedoggies mee te vliegen:  Cocker pupjes COLIN, CHAP, CHESS & CARLY, daarnaast B-pup BONO  en ook nog pupje MARLEY. Volle bak dus.  Heel fijn en reuzebedankt weer dames voor ALLES !

 

* Marleen Heinen & Jerry Bonsink voor hun klusvakantie op de Fuertedogs finca. Jerry kwam 3 daagjes van 16 tm 19 juni 2011 en Marleen een volle week. Ze hadden vooraf geld ingezameld op hun werk 5Achmea) en overhandigden EUR 222,65 voor de hondjes.  Ondanks de hittegolf liet Marleen zich niet kennen en ging ze stug door. De hondjes genoten van haar aandacht en last but not least was ze bereid om op het laatste moment haar Ryan Air vlucht te laten schieten voor een Transavia vlucht waardoor er op donderdagavond 23-6-2011 maar liefst 5 hondjes mee naar Nederland konden vliegen: pupje STONE,  de Cocker-pupjes CUBBY, CLAY & CHRISSY en pitbull mix ROCO.  TOP MARLEEN!!

 

* de diversen afdelingen van ACHMEA die via Marleen Heinen gezamelijk EUR 222,65 voor de Fuertedogs roedel doneerden.

(afd. DSZ, afd. Klantenrespons Zwolle, afd. Callcenter Zorgaanbieders, afd. Klanten contact center, afd. BSM, afd. Machtigingen)

 

* Christiaan Novotny van POLAR DENTAL (www.polardental.nl) voor de op 10-6-2011 ontvangen EUR 150, "Voor Bobo of voor de andere honden! Groetjes Christiaan"

 

* Bernadette van Dam voor de EUR 100 die op 11-6-2011 op de rekening binnen kwam, o.v.v. "Van Pippy. Door Elke in leven gebleven. Dank daarvoor"

 

* Bouman van Oosterdorp voor de EUR 20 donatie op de Fuertedogs rekening 13-6-2011,  o.v.v. "met veel respect voor jullie goede acties. Hierbij een kleine donatie. Veel succes"

 

* Floor van den Broek die speciaal voor de Fuertedoggies een lentefair organiseerde en daarmee voor de hondjes EUR 350 wist in te zamelen. Dat bedrag werd door haar ouders Wilbert & Marion nog eens aangevuld  met EUR 150 waardoor FLOOR maar liefst EUR 500 naar de Fuertedogs rekening kon overschrijven. Familie van den Broek bezocht in het verleden reeds tweemaal de Fuertedogs finca en vlogen toen ook een aantal hondjes naar Nederland. Zij hebben al twee maal eerder een aktie voor de Fuertedogs honden georganiseerd. Zo haalde zij met de verkoop van spullen op Koninginnedag 2009 maar liefst EUR 1000 op voor de aanschaf van de sproeikar. Op 12-6-2008 vroeg Marion van den Broek voor haar verjaardag aan alle gasten een donatie voor het hekwerk op de finca ipv cadeaus voor haarzelf. Een groot succes, zij liet destijds maar liefst EUR 850 naar Fuertedogs overschrijven.

Familie van den Broek van Scorpions Security - www.scorpions.nl  bij deze nogmaals HEEL VEEL DANK namens alle fincahonden en Elke zelf.   SUPER!!!

lentefair lentefair van Floor

 

* Susanne Safkan for the donation of EUR 300 on the Fuertedogs account:  EUR 100 for FORESTER,  EUR 100 for the veterinary bills of CYLIA and EUR 100 for Elke to go to the healthpractioner.

 

* Aldo, Metha & Mylo ter Velde uit Zwolle voor het geven van een fijn thuis aan NOLA en voor de donatie a EUR 30.

 

* Chaira & Robert die tijdens hun vakantie een paar uurtjes naar de finca kwamen en veel tijd namen voor de hondjes, veel knuffels uitdeelden en EUR 15 doneerden

chiara

 

* Anja & Mano voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca en hun aandacht voor de hondjes en voor het geven van zo'n fijn thuis aan Fuertedoggie LIZZY nu LIDO.

anja

 

* Doris Hoogenraad-Overwien voor de donatie van EUR 150 die zij op 27-5-2011 op de Fuertedogs rekening liet bijschrijven.

 

* Elly Scholtsz & Cilia Visscher voor de hulp, lekkernijen, aandacht en knuffels voor de hondjes etc tijdens hun vakantie op Fuerteventura. Ze namen tal van klusjes op zich en vlogen ook CAS en GREMLIN naar Nederland. Bovendien doneerden zij beiden EUR 150. SUPER! Hartelijk dank dames en graag tot de volgende keer.

ec- ec-4

 

* Christine Scholtsz die zulke mooie hondenjasjes maakt en EUR 50 doneerde via haar zus ELLY.

 

* Gonny van Zandvliet en Stefan van Tiggelhoven voor de EUR 100 voor Fuertedoggie BALI die zij op 12-5-2011 hebben overgemaakt.

 

* Irmgard van Bergen uit Leusden voor haar betrokkenheid bij Elke & de hondjes en voor de EUR 250 die zij op 10-5-2011 voor de Fuertedoggies over heeft gemaakt. 

 

* Simone van Aardenburg die een aantal daagjes kwam helpen op de finca en daaraan voorafgaand een inzameling hield onder familie, vrienden en bekenden en daarmee EUR 355 ophaalde voor de Fuertedoggies. Allen hartelijk DANK!

 simone-1

- Leo & Rina Aardenburg EUR 25

- Opa Steenbakker EUR 50

- Thea & Henk Willems EUR 15

- Isabelle & Marco EUR 10

- Yvette van Eikelenburg en haar collega EUR 75

- Corrie Zonneveld EUR 20

- Milou Scholten EUR 10

- Chris Breedveld EUR 20

- Anatji Laisiwi EUR 30

- Anita Gilissen & Jean-Louis Machiels EUR 100

 

* Mirjam Kirschsieper van EL CAPITAN ANIMAL PROJECT voor de donatie van EUR 80 voor de castratie van ROCO

 

* Pim & Danielle van der Meer die zo'n fijn thuis geven aan J-pup JACKIE nu JESSIE en voor haar verjaardag op 3 mei de op de finca achtergebleven Fuertedoggies op EUR 20 trakteerden. Gefeliciteerd Jackie en de andere J-pups.

 

* Michelle & Victor voor hun bezoek aan de Fuertedoggies en hun donatie van EUR 30.

michelle