* Mariska Bakker die voorafgaand aan haar reis naar Fuerteventura onder haar collega's / medewerkers van de Rabobank uit Kromme Rijnstreek Houten een inzameling voor de Fuertedogs honden hield.

 Het bedrag werd aangevuld door haar vader W. Bakker en kwam daarmee uiteindelijk op EUR 250. Super!

rabo-maris

 

* Hennie van Driel voor het vliegen van LEVI naar Nederland waar het jonge reutje verwelkomt werd door de adopanten Saskia en Kel uit Apeldoorn.

vp-levi

* Familie Behr die op de luchthaven spontaan bereid was om MISCHA mee op de vlucht naar Nld te nemen alwaar ze werd opgewacht door familie van de Hoeve / Arp uit Zwolle.

 

* Henny de Jong voor haar donatie van EUR 100 voor de Fuertedoggies die zij mbv enquetewerk bij elkaar wist te brengen. Bedankt Henny, knuffel voor JUNO ( = voorheen Chloë)

 

* Debora & Esther van TATTOO BOB in Rotterdam voor hun donatie van EUR 50 die zij lieten bijschrijven op de Fuertedogs bankrekening.

 

* Martin,  Nancy & Dakota ter Haar voor het terugvliegen van de transportbox, voor de gedoneerde spulletjes, hun bezoek aan de honden en voor het sponsoren van podenco Kai voor EUR 5 per maand.

haar-b 2

 

* Ria Lamme van de markt in Veldhoven die al eerder spullen voor de Fuertedogs honden doneerden en dit keer via familie ter Haar weer een donatie deed, een verzameling halsbandjes en riempjes, etensbakken etc.

ria-marktdonatie van Ria Lamme

 

* Yannick van de Ginste die alweer sinds december 2008 een fijn thuis geeft aan ZOË (= P-pup PILAR) en onlangs een sponsorbedrag van EUR 100 op de Fuertedogs rekening liet bijschrijven. Heel fijn Yannick, dikke knuffel voor Zoë !

 

* Jos & Frank Fassaert voor het repareren van een hardnekkig waterlek en het doneren en installeren van 3 draaikraantjes.

frank

 

 

* Sofia Bakx & Eric de Waard voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, hun aandacht voor de honden, hun helpende handen en hun donatie van EUR 50. 

eric-sofia

* Eric de Waard die zo sportief was om met diversen honden een eind te gaan rennen om te zien of ze mogelijk geschikt zijn voor de canicross sport.

 eric-sofia-

 

* Annelies, the mother of Judith, for her presents and donation of EUR 20

* Judith Lansche for her visit of the Fuertedogs finca, for her presents and donation of EUR 50 but specially for finding a nice home for podenco Smile and for so many other doggies since we met.

judith

 

* Herr Ulli & Frau Louise Lenz for flying podenco Smile to his new home in Germany.

vp-lenz

 

* Waltraudt who donated EUR 50 for Fuertedogs, handed over by Familie Lenz.

 

* Astrid & Liz voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, hun aandacht voor de honden en voor het harde werk.  

as-liz

 

* AJ Mulder voor de gift van EUR 25 voor de Fuertedogs honden

 

* Martin Leppers die maar liefst 4 weken kwam helpen bij het dagelijkse reilen en zeilen op de finca. Hij was daarmee Elke en de hondjes tot grote steun en nam tal van reparaties en klussen op zich. Daarnaast nam hij Caramel en Candy mee op de vlucht naar Nederland. THANKS Martin!! 

ml