* Edward van der Wiel & Marja te Wierike uit Dalfsen voor het adopteren van CANDY en voor het terugstorten van haar sterilisatiekosten a EUR 130.

 

 

* Marco Polo & Gerard Achterbosch voor hun bezoek aan de finca. De heren misten hun vliegtuig en daarvan profiteerden de hondjes. Marco wilde zijn tijd nuttig besteden en bouwde een paar hondenhokken. 

mg

 

* Irmgard van Bergen voor haar bezoek aan de finca, de aandacht en knuffels voor alle hondjes en voor het vliegen van BRUNO naar zijn opvangadres in Nederland. En bovenal voor de EUR 100 die op verzoek van Irmgard speciaal besteed moest worden aan Elke persoonlijk opdat haar lege batterijtjes eens een keer kunnen opladen.

irmgard

 

* Margriet Jutte & Saskia van Schieveen voor hun klusvakantie op de Fuertedogs finca.

marg-sas

 

* Sylvia Singewald van Dierenkliniek Westeinder in Leimuiden / Aalsmeer die met grote regelmaat medicijnen en dieetvoer voor de Fuertedoggies doneert.

 

* Familie Schutte uit Wageningen voor de donatie van EUR 250 namens hun fuertedoggie SANDY.

 

* www.villazwerfhond.nl / Jeanette van Asperen voor de donatie van EUR 100 voor hondenvoer.

 

* Rainier & Doris Hoogenraad-Overwien voor hun bezoek aan Elke en de hondjes en hun donatie van EUR 150 voor de honden, voor het vliegen van NICA & NIELS naar Nederland en de EUR 50 die Doris voor vertrek nog gauw in Elke's hand drukte om nog een keer naar de heilpractioner te kunnen gaan. Superbedankt Doris!

doris-jan2011

 

* Hans & Ingrid Passchier-Poort van MIRTOS Animal project / www. mirtos.nu voor het vliegen van een hele serie manden van Nederland naar Fuerteventura, voor hun bezoek aan de finca en de EUR 250 donatie. SUPER!

mirtos

* Hugo & Ellen Verpoorten voor het vliegen van GABY en MAGUA naar Nederland

ellen-hugo

 

* Jan & Nelly Scheurwater- van Kooten voor het adopteren van Mitz en het terugstorten van de EUR 80 in de castratiepot.

 

* Mia Jeveren en Leontine Seuren , de adoptanten van podenca DAISY / PIP die vanaf 24 februari ook podenca Caramel (straks Ari) een fijn thuis gaan bieden en EUR 130 terug hebben gestort in de sterilisatiepot met nog EUR 30 daar boven op.

 

* Familie Roland Heling die vanaf 14 februari VOSJE een fijn thuis gaan geven en EUR 110 in de sterilisatiepot doneerde.

 

* Marcella Schouw die sinds 27-1-2011 GABY een nieuw thuis biedt en de sterilisatiekosten a EUR 130 terug heeft gestort in de pot met nog EUR 30 extra.

 

* Maite Wetters & Marcella Schouw voor het vliegen van mandjes op de heenreis en BRANDY & MITZ op de terugreis.

 mitz

 

* Jack & Petra Mullenders die EUR 50 doneerden voor de honden. Hun eigen Fuertedoggie DRE is op 6-2-2011 al weer een jaar bij hun.

 

* Christiaan Novotny van tandprothetische praktijk POLAR DENTAL in Hilversum ( www. polardental.nl ) voor de gedoneerde EUR 100. 

 

* I. Kuijper voor de donatie van EUR 150 voor all hondjes

 

* FMR La Haye voor de donatie van EUR 25

 

* Gerda van der Togt die EUR 14.50 doneerde, de opbrengst van spulletjes die ze op marktplaats verkocht heeft.

 

* Marjon Hoebee-Hoogeveen die EUR 100 doneerde voor het operatiepotje voor podenca TILA