* Christine Scholtsz voor de EUR 50 voor de hondjes die zij via haar zus Elly doneerde. Christine maakt leuke hondenjasjes opdat de hondjes geen kouvatten tijdens de koude en natte winterdagen in Nederland.

 

* Irmgard van Bergen voor haar aanbod om hondjes te vliegen wat dit keer niet nodig was omdat de hondjes al met Elly & Cilia op dezelfde vlucht meegingen. Als ook dank voor de zak voer en vooral ook voor het betalen van de heilpractioner die Elke's pijnlijke rug even flink onder handen nam.

irmgard

 

* Vanessa Inland & Alain Peeters voor de EUR 20 die zij onlangs op de Fuertedogs rekening doneerden en voor het geven van zo'n fijn thuis aan twee van Elke's Podenca girls, namelijk ruwhaar Podenca LILY (Canela) &  Podenca NATA.

 

* Irmgard van Bergen die in het kader van DIERENDAG 2010 iets voor de Fuertedogs honden wilde doen en daartoe EUR 250 doneerde.TOP!

 

* Danielle van der Meer uit Enschede die zo verliefd is op Jackie en in het kader van DIERENDAG 2010 graag EUR 25 wilde doneren. 

jackie JACKIE

 

* Familie Desai -van de Burg die op de luchthaven van Fuerteventura op het allerlaatste moment nog bereid was om Fuertedoggie MORENA mee te nemen op de vlucht naar Nederland. SUPER! Hartelijk dank!

 morena-nld-1a

 

* Tessa van Arum van www.perroinfo.nl die op de jaarmarkt in Nootdorp EUR 150.35 bij elkaar bracht voor de Fuertedogs roedel.

 

* Mw. Mieke Wolters uit Veldhoven die al langere tijd podenco reu DINGO op afstand ondersteunt en zojuist weer EUR 250 op de Fuertedogs rekening heeft gedoneerd voor de verzorging van DINGO. Hartstikke fijn!

 

* Nina de Rooij & Robert Jan Kuijer voor hun betrokkenheid bij Elke en de hondjes en hun donatie van EUR 100.

 

* Familie Pierreux voor het postpakket met de opgespaarde emmers voor het drinkwater voor de hondjes en de hele serie kauwbotjes, kluifjes etc.

donatie-blg 

* De meiden van TATTOO BOB in Rotterdam ofwel Esther & Deborah, die deze maand de hondjes zouden komen bezoeken maar helaas hun tripje naar Fuerteventura moesten cancelen vanwege gezondheidsproblemen, maar desondanks wel weer EUR 50 op de Fuertedogs rekening doneerden. Hartstikke fijn en beterschap!

 

* Yvonne Gelders voor het terugstorten van de castratiekosten van Alex a EUR 80 in de castratiepot zodat er weer een andere reu op de finca geholpen kan worden. Top!

 

* Monique Schuller & Rutger Wind die spontaan op de luchthaven besloten om Bobtail Alex mee te nemen op de vlucht zodat hij aan zijn nieuwe leventje in Maastricht kon beginnen.

 

liset-vp-dank

 

* Hostess Lisette de Greef die vaak bereidt is om op de luchthaven even een goed woordje te doen voor Elke's honden opdat de mensen een hondje mee nemen op de vlucht.

 

* Dé & Mireille Roest-Zwarthoed voor het adopteren van LION en voor het terugstorten van LION's castratiekosten a EUR 80 in Elke's castratiepotje.

 

* Hester Schinkel die tijdens haar 10-daagse klusvakantie op de Fuertedogs finca enorm haar best deed en flink aanpakte en veel knuffels uitdeelde aan de hondjes. Alsook voor alle lekkernijen en boodschappen en voor de EUR 150 die zij doneerde. En natuurlijk voor het vliegen van LION naar zijn wachtende adoptiefamilie.

 

dank hester -sep10

 

* Judith Lansche for the donation of EUR 300 for the veterinary bills of puppies ROSY & NOSY and the sterilisation of SOFIE.

dank judith-300

* Familie Wiersema die LANCE ( nu Puck) adopteerden en EUR 60 doneerden in de castratiepot opdat daarmee weer een andere reu geholpen wordt.

 

* Christian Novotny uit Den Dolder voor de donatie van EUR 50 op de Fuertedogs bankrekening.

 

* Lindsey Vesters-Godschalk uit Eindhoven voor de donatie van EUR 25 op de Fuertedogs rekening.

 

* Carrillo Maria Juan Carlos gracias por el donacion de EUR 100 para el castracion de ALEX, el Bobtail.