Nicole Verhoeven voor het doneren van de sterilisatiekosten van Candy, het hondje dat ze zo graag een thuis zou geven maar door haar lange werkuren helaas niet kan realiseren.Debora Bonjer & Nicole Verhoeven die tijdens hun vakantie weer een aantal dagen kwamen helpen met de dagelijkse bezigheden op de finca en veel aandacht gaven aan de hondjes en iedere keer een lekkkere lunch meenamen en handige spulletjes voor op de finca. Tot december dames.


d265 d266 d267
* Nogmaals Bernadette van Dam en wel voor haar donatie aan INCO de klusjesman die zoveel goed werk verzet met het opknappen van de nachtverblijven en het algemene reparatie en kluswerk op de finca dat Bernadette hem met liefde een vergoeding toestopte omdat INCO door de crisis op Fuerteventura al maandenlang zonder werk en geld zit en van grote hulp is voor Elke en de fincahonden.

d262 d263 d264
Bernadette van Dam die met veel enthousiame en energie van grote hulp was bij het dagelijkse reilen en zeilen op de Fuertedogs finca tijdens haar 10 daags verblijf. Bedankt voor alle goede zorgen rondom Elke en de honden en voor het vliegen van POZ en NEROX naar hun nieuwe families.

d259 d260 d261


* Een vrijgevige dame die een donatie deed voor de aankoop van terrastegels voor de stoffige binnenplaats waar de honden dagelijks veel tijd doorbrengen.

Ad & Marleen Stolk uit Zwijndrecht voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, hun uitgebreide aandacht voor de hondjes, de zak voer en hun donatie a EUR 50.
d257 d258
* Liesbet & de mensen om haar heen die een hele serie emmers verzamelden omdat er nog weleens een aantal sneuvelen en er vooral al het erg warm is altijd genoeg drinkwater voor de hondje moet staan.
d254 d255 d256

Nancy van de Poel uit Belgie voor haar donatie van EUR 40 voor de honden.

Hedwig Okkerman voor haar schenking van EUR 100 voor Elke en de fincahonden.

Wil & Henk van Foto & Video Honing (www.fotohoning.nl / www.luchtfotos.nl) voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, hun aandacht voor de honden en hun donatie van EUR 100 voor het hondenvoer.
d251 d252 d253
Marjo van Leeuwen Boomkamp-Goekoop voor het geven van zo'n fijn thuis aan Isabela (J-pup JADE), voor de kaart met lieve woorden en het cadeautje voor Elke.

* Louise van Koolwijk die vanwege de verjaardag van haar Guusje (11 jaar), de door haar op afstand geadopteerde honden SELMA en NINI trakteerde op EUR 25.

*
Henny de Jong die JUNO (voorheen Chloë) zo'n fijn thuis geeft en haar opgespaarde punten inwisselde voor geld en daarmee EUR 100 doneerde voor Elke en de hondjes.

*
Brigitte Dickhoff, vielen Dank für das fliegen von podenco HENRY zu seiner pflegestelle im Deutschland.
d247 d248 d249 d250

*
Anita Bats voor haar betrokkenheid bij Elke en de fincahonden, voor het doneren van de sterilisatiekosten van Kelly en voor de regelmatige mailtjes die in de drukte niet altijd tijdig antwoord krijgen. Thanks Anita!
d246
*
Ada van Kooten voor het geven van een fijn thuis aan OSITO en voor de extra EUR 60 die bij de adoptiebijdrage zat.
d243 d244 d245
*
Liesbet voor het pakket dat zij naar de Fuertedogs finca liet sturen bordevol met lekkernijen voor Elke en spulletjes voor op de finca voor de honden.
d241 d242
*
Hilary Morley for her visits of the Fuertedogs finca, the biscuits for the doggies and the EUR 50 donation.
d239 d240* SIGRID van Kouwenhoven voor haar hulp op de finca, voor de aandacht en knuffels voor de hondjes, voor het vliegen van LANCE & OSITO en voor haar donatie a EUR 150 voor de hondjes en EUR 25 voor Elke zelf.
d234 d235 d236
d237 d238

 * NEDAC SORBO in Duiven (www.nedacsorbo.nl) en officemanager Susanne van Poppel voor het doneren van 2 bulkdozen vol spulletjes voor de Fuertedogs honden. "Verwen uw huisdier met snacks, speeltjes en accesoires van - Best for your fiend -".


d230 d230 d232 Best your friend - nedac sorbo