* Inco Moeck voor het klussen op de finca zoals momenteel het opknappen van de hondenverblijven.
d177 d178 d179

d180 d181
* Liesbet Pierreux voor haar enorme hulp op de Fuertedogs finca gedurende de afgelopen twee weken. Ze liet zich niet weerhouden door de regen en de lekkende daken en modderbaden. Naast aandacht en verzorging van de honden, mixte ze cement voor de hondenverblijven, repareerde ze waterlekken, maakte ze tal van foto's voor de afstandsadoptanten en hielp met tal van andere voorhanden zijnde klussen. BEDANKT LIESBET, hartstikke fijn! 
d172 d173 d174d175 d176
* Doris Hoogenraad- Overwien voor het kerstkado van 150,- voor Elke en de fincahondjes.

* Henk Zijlstra voor de donatie van EUR 25 namens hun hond GAUCHO (voorheen Theodor) die al weer sinds eind december 2005 bij familie Zijlstra woont en daar een fijn leven heeft.
d171
* Cilia Visscher voor de eindejaarsdonatie van 75,- euro.

* Elly Scholtz voor haar kerstdonatie van 50,- euro voor de fuertehonden.

Gerda van der Togt die door verschillende initiatieven 155,- euro heeft ingezameld voor de fincahonden.
d167 d168 d169 d170
* Cora Nieuwenhuis voor haar kerstdonatie van 100 euro voor de fincahondjes.

* Judy Kleinbongardt en de lezers van haar Podenco krantje voor de bijdrage van EUR 129,76 aan de operatiekosten van podenca teefje TILA.

* John & Liz Wright for their visit of the Fuertedogs finca , their attention for all the doggies and their helping hands and donation of EUR 50.

* Margaret Wright, who still kept her promise to be a non-smoker and donated her sigaret money for Elkie's doggies, EUR 80.

* Paul & Glynis and their dog Norris who donated EUR 50 for the doggies.

* Sandra & Iain and their dog Tara who donated EUR 25 for the Fuertedogs.

* Janet & Vic and their dog Mylo for the EUR 5 donation.

* Dirk van Oudenhoove, collega van Liesbet, voor zijn donatie van EUR 25 voor de fincahonden.

* BRAM COORENS uit Leiden voor zijn donatie van EUR 25 voor de honden.

* Marieke Hanegraaf en Sven Lentjes die spontaan op de luchthaven aanboden om FILO en LELIE naar hun wachtende adoptiegezinnen in Nederland te vliegen. Hartstikke fijn.
d162 d163 d164 d165 d166


* Jean en Marie Jeanne uit Pepingen voor hun mooie kaart met de beste wensen voor Elke en de hondjes met ingesloten een donatie voor SELMA, SARALEE en TILA. Bedankt voor alle goede zorgen en liefs voor LEILA.

* Pim Benne zijn Saskia voor de donatie van EUR 100 voor podenco's RINGO & SOLLY.

* Ada van Kooten voor haar donatie van EUR 250 voor TILA's operatie en voor de andere fincahonden. Ada zal eerdaags de Fuertedogs finca bezoeken en kan dan zien hoe het TILA na de operatie vergaat en kennismaken met de fincahonden.

d159 d160 d161
* Leny van Heukelom voor de extra bijdrage van € 50 voor Elmo. Heel erg bedankt!

* Liesbet voor het sponsoren van de sterilisatie van podenca teefje Caramel.

* Monique Spaan voor haar bijdrage van EUR 25 voor de operatie van TILA.

* Leontien van Seuren en Mia van Jeveren die PIP (Daisy) zo'n fijn thuis geven. Zij stortten EUR 100 met de allerbeste wensen voor 2010 voor Elke en de Fuertedoggies. Leontien en Mia ook de allerbeste wensen en een dikke knuffel voor PIP.

* Ilona Vos van MAR AZUL BUNGALOWS in Corralejo voor de donaties van een zak voer, een serie handdoeken, kleedjes etc.

* Met dank aan fotograaf Martin Leppers van www.fotografiemartinleppers.nl en zijn vriendin Marleen Wanrooij voor hun bezoek en hulp op de Fuertedogs finca en de mooie foto's.

* Hilary and Brian Morley for their donation and their visit of the Fuertedogs finca.

d158
*Janoe en Chris van Eisden voor de spulletjes voor de fincahonden, waaronder een voerton, eet- en drinkbakken, een grote transportbox en 2 manden. Wij wensen familie van Eisden veel sterkte met het verdriet om hun overleden hond, een Stabij die maar liefst 16 jaar heeft mogen worden.

* Robert Jan Kuijer & Nina de Rooij voor hun bezoeken aan de Fuertedogs finca, hun aandacht voor de honden, de Sinterklaas lekkernijen voor Elke, NINA's in eigen beheer uitgebrachte muziek cd "NINA", en hun donatie van EUR 200.

d154 d155 d156 d157
* Familie de Rooij, ofwel de ouders van NINA die een potje hebben staan op hun tankstation en EUR 250 ophaalden voor de Fuertedogs hondjes.

* Kapsalon Drogisterij Molenaar uit Bleiswijk voor hun donatie die zij met groot enthousiasme samen met hun klanten bijéén brachten door binnen 5 weken 150 produkten te verkopen. De vertegenwoordiger van de betreffende produkten had namelijk een euro per produkt voor de honden beloofd als zij binnen de gestelde tijdsmarge de 150 produkten zouden verkopen. En het was BINGO! Lotte en Lenie en alle betrokkenen bedankt namens de hondjes.

* Karen den Braven en Patrick Fassaert voor het doneren van de sterilisatie van Vega.

* Christine Scholtsz van www.windhondenjas.nl voor haar donatie van EUR 50 voor de fincahonden.

* Tineke de Vries voor haar donatie van EUR 10 voor de hondjes.