* Dhr. Johannes de Jong en mevrouw Aaltje Knegt voor het vliegen van LADY op 9 juli 2009 naar haar adoptiegezin in Nederland.  
d79 d80
* Gerda van der Togt voor al haar inzet, enthousiasme en acties om geld in te zamelen voor de operaties van de hondjes.

* Louise Bol voor het doneren van EUR 130 voor de sterilisatie van Bardina NENA, voor het ondersteunen op afstand van NENA en RUSTY en voor het geven van een fijn thuis aan onze Rikki, nu ELLIOT waarover Louise zeer leuke mailtjes schrijft

* Sigrid van Kouwenhoven die €65 aan verjaardagsgeld doneerde voor Elke en de hondjes. Het geld zal worden gelegd bij het potje voor het vervangen van de waterleiding.

* Louise Bol voor haar bijdrage van EUR 50 aan de operaties en het herstel van Tila.

* Fortis Bank Leimuiden voor het lenen van de FORTIS BUS voor het ophalen van in België gedoneerde spullen voor de Fuertedogs honden.

* Caat Calsijn voor het doneren van een hele verzameling spullen voor de fincahonden, onder meer een inklapbare OK-tafel, OK-lamp en OK-instrumententafel en daarnaast een hele serie mandjes, een aantal transportboxjes en een draadbench.

* Judy Kleinbongardt voor het doneren van EUR 110 van het entreegeld van de op 20 juni 2009 door haar georganiseerde Podenco dag die ook dit jaar wederom een groot succes was en het bezoeken meer dan waard was.

* Irmgard van Bergen voor het op 5 juli 2009 vliegen van LACE (nu LUCY) naar haar adoptiegezin in Nederland.
d78
* Tessa van Arum en Albert van Bilsen van www.perroinfo.nl voor hun donatie.
d77


* Christine Scholsz voor haar donatie voor de fincahondjes. Zij maakt leuke hondenjasjes zodat Spaanse honden geen kou hoeven te lijden als zij de overgang maken naar het koudere Nederlandse klimaat. 

* Judy Kleinbongardt voor het schrijven van het eerste Nederlandse Podenco boek en voor het organiseren van de jaarlijkse Podenco dag.

d75 d76
* Familie Schutte voor de adoptie van Sandy en het doneren van het zakgeld van Sandy  (EUR 100) aan Fuertedogs.

* Stephanie Peter van www.dierenconsult.nl voor de flesjes met druppelflacons.

* Simone Haimüller voor haar bezoek aan de Fuertedogs finca, de donatie van spulletjes voor de honden en € 150 voor de castratie en gebitsreiniging van reutje Terry.
(Vielen Dank Simone!)
d73 d74
* Rainier & Doris Hoogenraad-Overwien voor het vliegen van Bo & Lenny naar hun adoptiegezinnen, voor de donatie van € 60 en voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca.
d70 d71 d72
* Sacha & Erno Kooijman voor het vliegen van ENYA naar haar adoptiefamilie in NL.
d69
* Rob & Lindsy voor de donatie van 25,- euro voor de fincahonden.

* Rane van Calster voor de donatie van 100,- euro voor de operatie van Nerox.

* Wilbert & Inez van Visual Art (www.visualart.nl) voor de prachtige stickers voor op de Fuertedogs auto van Elke.

* Björn van de Kraats voor het vliegen van EADEN naar haar nieuwe thuis in NLD.

* Drogisterij van RIJN uit Oosterbeek voor het doneren van 1000 plastic zakjes voor het poeprapen.

Liesbet Pierreux voor haar donatie voor Elke en de finca honden.

* Gerda van der Togt die via diverse manieren EUR 205 heeft ingezameld voor de operatie van de voorpoot van Nerox. Samen met andere losse donaties van OmniParket en Mevr. Schallenberg is er in totaal nu al EUR 290 beschikbaar. Nerox zal nu snel kunnen worden geholpen.

* Faunaland Hillegom & Faunaland Skagerhof in Hoofddorp & Proplan voor het faciliteren van een stand op het jaarlijkse Hondenontbijt in Hillegom en voor de donatie van de vele zakken voer en voertonnen.

d66 d67 d68

* Fortis bank Leimuiden voor het beschikbaar stellen van de bus en het kosteloos gebruik hiervan naar Dusseldorf voor de no-limit vlucht op 30-05-2009. Directeur Orné Angenent en bankmedewerkster Joke.
d64 d65
* Familie Smeets voor het terugstorten van 80 euro in het castratie-potje en vooral ook voor het bieden van een fijn thuis aan fincahondje BENZI.

* Dhr. Jos Fassaert voor het doneren van het materiaal om het dak van de puppiekamer waterdicht te maken en Patrick Fassaert en Karen den Braven voor het klussen op de finca en het knuffelen van de hondjes.
d62 d63 d60 d61


* Nancy Pistolozz voor het doneren van 2 reisbenches voor de fincahonden.

* Louise Bol voor de donatie van 35,- euro voor de fincahonden.

* Familie Schutte voor het terugstorten van 80 euro in het castratie-potje en hun algemene donatie van 95 euro voor de fincahonden en vooral ook voor het bieden van een fijn thuis aan fincahondje SANDY.

* Familie Geller Vielen Dank für das fliegen von JOL und SALINA.
d59
* Evelyn van Duin die via Rescue Dogs Europe 100,- Euro doneerde voor de fincahonden.

* Donaties die ontvangen zijn via de collectebussen die staan bij Heineken Bar “Het Hoekje” en Mar Azul appartementen in Correlejo.

* Sabine Rösch: Vielen dank für das fliegen von Othello und Joyce.

* Herr und Frau LENZ: Vielen dank für das fliegen von unsere Billie und Bella.