* Vluchtpartners Doris Overwien en Rainier Hoogenraad voor het vliegen van Eady en het betalen van haar vlucht á EUR 60 en de verzamelde EUR 30 met de Fuertedogs collectebus.
d57 d58
* John & Liz for their visit at the Fuertedogs finca, for their dogwalking and cuddles and for their donation from EUR 50.

* Robert Jan Kuijer & Nina de Rooij van de GASOLINE BAND voor het sponsoren van de sterilisatie van podenca FIMI.

* Michael Scholl und Kersten Gleiss für das Fliegen von MACHO und JEENA.
d55 d56
* Silke Hilvers und Verena Barzen für das Fliegen von unsere Hündchen.
d53 d54
* Herr und Frau LENZ viele danke für das Fliegen der Kästen und der Körbe für unsere Hündchen.
d49 d50 d51 d52
* Marjan Wilten voor de financiele bijdrage voor de castratie van podenco PAX.

* Familie van Kouwenhoven voor hun fantastische inzet voor het verkopen van paaseitjes ten behoeve voor de fincahondjes.
d46 d47 d48
* De BARONIE die via Rescue Dogs Europe heel genereus vele kilo´s paaseitjes ter beschikking stelde om te verkopen voor de noodlijdende hondjes.

* Henk & Helga van der Werff voor hun donatie van 25 euro voor de hondjes.

* Hans & Sigrid Kouwenhoven van www.k-ict.nl voor het geven van een liefdevol thuis aan SAARTJE en voor alle gulle gaven: hun kluswerk op de finca, de knuffels voor de honden, de vele hondenspulletjes en alle boodschappen en goede zorgen voor Elke, de Digitus cardreader, het vliegen van de hondjes en betalen van de vluchtkosten en daar bovenop ook nog eens een donatie van 300 euro. Overdonderend en zeer hartverwarmend.

* Deborah Bonjer & Nicole Verhoeven die tijdens hun vakantie zeer geregeld op de Fuertedogs finca kwamen helpen, voor alle knuffels en aandacht voor de hondjes en voor het doneren van vele, alle nuttige spulletjes voor de finca, voor alle hondentuigjes en speeltjes en overige attenties en vooral ook voor het vliegen van NORA BLACK naar haar nieuwe gezin in België.

* Gerda van der Togt voor het doneren van 20 euro voor de operatie van JUNA, voor haar klusvakantie op finca Fuertedogs, voor de vele meegebrachte spulletjes voor de honden, de boodschappen en alle aandacht, knuffels en attenties voor de fincahondjes.

* Familie Pieter & Martha van der Togt uit den Haag voor het doneren van boodschappen en diners tijdens de klusvakantie van hun dochter Gerda op finca Fuertedogs.

* Magnetiseur Aad Coers uit Rijswijk voor de donatie van 12,50 euro voor de hondjes.

* Dierenarts A.E. Makker uit Den Haag voor de gedoneerde medicijnen etc. voor de honden.

* Asiel ´t Julialaantje, www.asieljulialaantje.nl voor het doneren van spulletjes en manden voor de honden.

d44 d45
* Familie Rouhof voor het doneren van 25 euro voor de sproeikar waarvoor Fuertedogs en Animal Medical Care Center samen hard aan het sparen zijn en natuurlijk voor het geven van zo´n enorm fijn thuis aan PALLAS.

* Birgit Rensing voor het doneren van 100 euro voor de operatie van JUNA waarbij op 23-3-09 haar voorpoot werd geamputeerd.

* Mensen die via RDE geld doneerden voor de operatie van JUNA, zoals familie Stikkelstorm, Sanna van Duin, en een paar anderen.

* Irish Mick from Nueve Horizonte and his wife for the donation of 50 euro, for the couch and the clothes.

* Hilarly Morley and her husband for her visit to the Fuertedogs finca and the donation of 50 euro.

* Familie Kouwenhoven van www.k-ict.nl voor de DIGITUS cardreader.
d43
* Familie Scheerder/ Kroeze die de sterilistatie en gebitsreiniging van TAPSY doneerden en die JOB zo´n fijn thuis geven.
d42
* Simone Haimüller voor het doneren van 50 euro voor de fincahonden.

* Mirjam Kirschsieper van EL CAPTAIN ANIMAL PROJECT e.v. GERMANY voor de spullendonatie waaronder puppymelk, medicijnen etc.

* Sonya & Nick Evans voor het doneren van de sterilsiatie van SERELLA, nu POODLY en het geven van een fijn thuis aan dit poedeltje uit het dodingstation.

* Vluchtpartners Josie & John Ramakers voor het vliegen van JUNA opdat zij zo spoedig mogelijk de medische hulp kan krijgen die zij zo hard nodig heeft.
d40 d41
* Vluchtpartners Patrick & Jos Fassaert die Pinto, Pella en Bibi mee lieten vliegen op de vlucht naar Nederland zodat ze aan hun nieuwe leven kunnen beginnen.
d39
* Wilbert & Marion vd Broek (van Scorpions Security) voor hun bezoek aan de finca en alle lekkernijen als ook voor het vliegen van Fayo & Nino op 5 maart 2009.

* Erik Jongen & José Ramakers voor het vliegen van PALLAS en POMY naar Nederland.

d36 d37 d38
* Dûnja Hylkema van DOD / Dieren Onder Dak, in de Kwakel, voor het doneren van 2 grote zakken hondenvoer, riemen en diverse botten en andere kauwspullen etc.

* Familie Kaal voor het vliegen van de broertjes Lester en Cooper.

* Jones & Marjolein Haulussy voor het vliegen van MAC, JOB en BAMBI naar hun nieuwe gezinnen.

* Natascha Smeenk voor de draadbench, de mooie hondebril, het mandje en de lekkernijen voor de fincahonden en vooral ook voor haar regelmatige mailtjes over JOY (voorheen Marco).

* Anneke Lagendijk voor de recent ontvangen donatie aan hondenspulletjes en voor haar altijd positieve inzet en akties voor zovele hondjes.

* Ellen Geelen voor de enorme kluif en de hondenspeeltjes voor onze podenco Alonso.

* Mirjam de Wolf voor het doneren van de reeks spulletjes voor de Fuertedogs hondjes, waaronder een transportbox, een comfortabel hondenmandje etc.

* Wim Kieft & Wilma van der Merwe voor het vliegen van KAYA naar haar nieuwe gezin en voor het doneren van 40 euro voor de honden tijdens hun bezoek aan de finca.

* Diana Menger die via Wilma en Wim Kieft ook 40 euro doneerde voor de hondjes.

* Theresa Nyffenegger for her love and help for animals in general and for her donation by which the repair of the big washmachine for the blankets can be paid.

* BAM Utiliteitsbouw Maastricht voor de bijdrage van 250,- euro voor het drukken van de Fuertedogs folders.

* Vluchtpartners Hans Zuur & Thea Schallenberg voor het vliegen van Chinox en Marco naar hun nieuwe gezinnen.

* André & Sabine Riechert voor het vliegen van SHADOW, BABS en BANG op 12-01-2009 naar Duitsland.

* Vrienden van CBS PH School voor de donatie van 50,- euro.