* Doris Overwien voor alle spulletjes voor Gremlin, die ondertussen samen met Poz al heerlijk van z´n nieuwe, warme mandje geniet.  En voor de donatie van 50 euro voor de hondjes.
d34 d35

* Rainier Hoogenraad en zijn zus Rita Nachtegaal die beiden 50 euro doneerden tijdens hun bezoek aan de Fuertedogs hondjes.

* Elly Scholsz voor haar eindejaarsdonatie van 50 euro.

* Robert Jan Kuijer & Nina de Rooij en hun band GAZOLINE, voor de donatie van 70 euro als kerstkado voor de Fuertedogs hondjes

* Petra en haar familieleden die als RDE-opvanggezin drie van de ´doos-vondelingetjes´ liefdevol verzorgd hebben totdat zij hun eigen thuis kregen.

d33
* Robèr Sanders van www.ssg-visionsecurity.nl die ter waarde van 700 euro hekwerk sponsorde. Hierdoor kan de grote groep honden op de finca verdeeld worden over verschillende van elkaar gescheiden zones waardoor de veiligheid tussen de honden onderling gewaarborgd kan worden. Alsmede voor het sponsoren van het transport van het hekwerk naar de finca.

d30 d31 d32
* John Mathers die het dak van Elke´s kamer waterproof heeft gemaakt en de komende tijd op vrijwillige basis een aantal klussen op de finca op zich zal nemen. Zijn vriendin LYNN voor het helpen met de honden. En natuurlijk Cees die sinds een tijdje weer regelmatig een handje komt helpen.
d27 d28 d29
* Robèr Sanders & Ellen Neijens voor het vliegen van Milo, Hillie, Angora, Paloma, Pino.
d26
Familie Romanowska voor het vliegen van Polleke.
d25
* Mieke & René Moes voor het vliegen van GUY en de zusjes VOSJE en VIENTJE naar hun nieuwe thuis en voor hun donatie van 50 euro.
d24
* Vluchtpartners Annemie Geryl voor MAGUA en Nicole Verhoeven en Deborah voor LIAM.
d23
Deborah & Esther van Tattoo Bob in Rotterdam Katendrecht voor de benches, hondenvoer en donatie (www.tattoobobkatendrecht.nl).
d22
* Christine Scholsz voor de donatie van 50 euro en voor haar talent om leuke hondenjasjes te maken opdat de geadopteerde podencos en galgos geen kou hoeven te vatten tijdens de koude wintermaanden.

* Olaf and Heike Geiling who have given since may 2007 a lovely home to podenca Fenja and took care of her surgery so that Fenja can walk and run without pain. Recently they donated 30 euros for the friends from Fenja that still are at Elke´s place.

* Elisabeth Scholtsz & Cilia Visscher voor hun bezoek aan de finca op 28 november 2008, de 2 zakken voer, de donatie van 100 euro en alle aandacht en knuffels die zij gaven aan de hondjes. En alvast bijvoorbaat voor het vliegen van de hondjes op 7 december 2008.

* Robert Jan Kuijer & Nina de Rooij voor het vliegen van Browny naar zijn nieuwe familie en voor de lekkernijen die ze meebrachten voor de honden tijdens hun bezoek aan de Fuertedogs finca. And last but not least, voor hun donatie van 250 euro.

d21
* Femke Wasch die van 21 tot 28 november een weekje op finca Fuertedogs kwam helpen met de hondjes en de dagelijkse klussen op de finca. Zo kon ze met eigen ogen zien hoe de fincahonden genoten van de eerder door haar geregelde donaties van het bedrijf Nedac Sorbo www.nedacsorbo.nl.

d20
* Ilona van Mar Azul Appartementen die al meerdere keren handdoeken, dekens en voer doneerde en haar best doet om mensen te vinden die bereid zijn om een hondje naar hun nieuwe familie te vliegen en mensen motiveert om een bijdrage te doen in de pot voor Fuertedogs.

* Stichting Rescue Dogs Europe voor het vinden van fijne families voor Nola, Kimba (nu Itu), Nol, Guy, Liam en Magua www.rescuedogseurope.eu.

* Tessa van Arum van www.perro-info.nl die wederom voor Elke en de hondjes geld heeft ingezameld. Ze heeft spulletjes verkocht tijdens haar old timer vakantie en 125 euro voor Fuertedogs opgehaald. Op de jaarmarkt in september heeft Perro-info 221 euro ingezameld. Zodoende mocht Fuertedogs op 28 oktober 2008 het fantastische bedrag van 350 euro ontvangen. Dit bedrag wordt gebruikt voor het plaatsen en repareren van de broodnodige daken.

* EL CAPITAN ANIMAL PROJECT e.v; GERMANY  / Mirjam Kirschsieper die voor 5 Fuertedogs hondjes een afstandsadoptie gevonden heeft voor het bedrag van 5 euro, per hond, per maand. Het gaat om Catootje, Saralee, Mamma, Golfo en Dillan - http://www.ttaa-deutschland.de/versorgen/archiv_2008/Patenschaft_Hunde.pdf.

d19

Simone Haimüller die vanuit Duitsland 100 euro doneerde voor de Fuertedogs honden en naar aanleiding van haar eerdere bezoek in september 2008 een verslag schreef voor de Duitse stichting Twinkle Trust. 

Judith Lansche voor het regelen van vluchten waarmee transportboxen en gedoneerde spullen naar Fuerteventura kunnen komen. En voor het doneren van EUR 50 waardoor Fuertedogs nieuwste hondje Billie de voor haar noodzakelijke zorg kan krijgen.

Sabine Rösch die ons in Dusseldörf al meerdere malen heeft geholpen met het inchecken van enorme hoeveelheden gedoneerde spullen en boxen voor de Air Berlin vlucht naar Fuerteventura.

* De Duitse stichting "Hilfe-fur-fuerte-hunde" die in de afgelopen maanden fijne thuizen vonden voor Roc, Terra, Ronnie en Nickie www.hilfe-fur-fuerte-hunde.de.

AMCF (www.animalmedicalcarefoundation.com) die de sterilisatie van podenca teeje SOLLY sponsorde. Solly is op 28 november 2008 geopereerd en maakt het goed. Zie ook http://www.allegoededoelen.nl/index.php?gd=2628&t=ln&x=4270.
d17 d18

AMCF voor de binnengekomen doos met een uitgebreide reeks aan zeer goed van pas komende donaties en ook voor het uitkiezen van Fuertedogs voor het AAS-project www.animalmedicalcarefoundation.com.

Katleen & Pascal Tock voor het doneren van de castratie van Liam en de sterilisatie van Magua en het bieden van een thuis aan deze twee bardinos. Magua en Liam reizen zsm af naar hun nieuwe familie in Belgie, Meise. 

Doris Overwien en haar man Rainier voor hun donatie van EUR 100 tijdens hun bezoek aan finca Fuertedogs op zondag 23 november 2008.

Familie Stofferis voor het doneren van de castratie van Guy en voor het bieden van een thuis aan Guy, die op 14 december 2008 naar Nederland zal afreizen.

Michelle Schot en haar partner Martin die samen de operatie van Nol doneerden en dit bange en onzekere hondje een kans geven. Nol reist op 7 december 2008 naar zijn nieuwe thuis in Nederland.

Familie Cariot voor het doneren van de castratie van Browny en het geven van een fantastisch thuis aan Elke´s lievelingetje.

Dirk Bakker & Anouk Arends voor hun aandacht en hulp voor de fincahonden tijdens hun bezoek aan Fuerteventura van 12 tot 23 november 2008. Ze namen vele hondjes mee voor een uitje en deelden vele knuffels uit. Ze maakten een begin met de enorme klus om de stenen op het hondenveld te rapen en deze langs de omheining te stapelen opdat de hondenpootjes niet beschadigen bij het ronddollen.

Familie Wolters uit Veldhoven voor hun donatie van 100 euro in oktober 2008.

* Jos Fassaert voor de enorm gulle donatie van 500 euro waardoor podenca Hilda gesteriliseerd kon worden. Browny een paspoort, chip en hondsdolheidsenting kreeg. Dillan een operatie kon ondergaan om zijn grof open gescheurde huid te repareren na een ongeluk op de finca. En de hondjes gelukkig niks aan voer tekort kwamen.

Kathleen Leenaerts die af en toe eens langs komt om de hondjes te knuffelen en een beetje op de finca te helpen.