Peter Smith voor het terugplaatsen en inmetselen van de deuren in hun kozijnen en het plaatsen van sloten.  Zijn partner Nancy Odille voor het doneren van het benodigde materiaal daarvoor en voor het op afstand ondersteunen van Gremlin (als cadeautje aan Peter) en voor haar hulp aan Fuertedogs.

d14 d15 d16
* Patrick Fassaert & Karen den Braven voor hun fantastische hulp op de finca gedurende hun vakantie, voor het vliegen van Kimba en Nola op 4 september 2008 naar Nederland en voor hun enorm gulle donaties op het moment dat het harder nodig was/ is dan ooit. Dankzij hun inzet, motivatie en financiële bijdragen kan Elke nog steeds doorgaan met het helpen van de honden.

* Simone Haimüller & Vanessa Becker who spend a week in september 2008 on the finca to help with the dogs. They helped with the fence for Golfo, did an incredible amount of cleaning on the finca and gave all the dogs lots of love and cuddles. They donated 300 euro which has been spend on the castration, passport, chip, rabius injection of podenco Forester and on the sterilisation, passport, chip and rabius injection of podenca Daisy ( nu PIP in Nederland).

d11 d12 d13

* Anouk Ham & Dirk Bakker voor hun hulp bij het opzetten van een aparte omheining voor Stafford Golfo tijdens hun bezoek in september 2008. Als ook voor alle aandacht en knuffels voor de honden en de uitjes met een aantal honden naar het strand. En vooral ook voor hun bijdrage van 220 euro opdat Elke´s hondenauto opnieuw verzekerd kon worden.

* Nedac Sorbo in Duiven voor de enorme collectie aan hondenspullen die zij via Femke Wasch voor de Fuertedogs hondjes gedoneerd hebben,www.nedacsorbo.nl. "Verwen uw huisdier met snacks, speeltjes en accesoires van - Best for your fiend -".

d8 d9 d10 d7

* Femke Wasch voor het inzamelen van een heleboel botjes, speelgoed, kauwstaafjes, runderhuid kauwbotten etc. 

* Sonya & Nick Evans van het entertainment bedrijf Guerreros (Infrarood games op een simulatie slagveld inTefia - Fuerteventura).
Dit Engelse koppel heeft enorm veel werk verzet bij het overeind zetten van de omheining. Daarnaast hebben zij geholpen om een aantal hondenhokken te timmeren en hebben zij Faro geadopteerd. 

* Arjen van der Not van Pets Place Zeist voor de overweldigende hoeveelheid hondenartikelen in alle maten en soorten, gaande van manden, riemen/ tuigjes, halsbanden, voerbakken, kammen, borstels, verzorgingsprodukten tot en met speelgoed en voer aan toe. Teveel om op te noemen. Zeer genereus:www.petsplace.nl "de beste vriend van je dier".

* Jenny Billimore en haar partner Andy van Twinkle Trust Animal Aid voor het doneren van 790,- euro voor de sterilisaties van Kim, Magua en Terra en de castraties van Pluto, Blando, Fayo, Fons en Gofio. 

Judith Lansche voor het doneren van 125,- euro voor de dringend noodzakelijke sterilisatie van Kimba.

Doris Overwien-Hoogenraad en haar man Rainier. Zij hebben een huis op Fuerteventura en vliegen honden voor Elke als ze naar Nederland gaan. Wij bedanken hen voor hun regelmatige en gulle donaties! Is het niet voor voer, danwel voor hekwerk of ze betalen de vlucht van de honden. Fantastische mensen met hart voor dieren. Op 1 juni vloog Doris met Gracy Joy naar huis. Ze was verliefd geworden op het hondje en zodoende een happy end voor Gracy.

d6
MeerServices Automatisering B.V. voor het bouwen van de eerste website (www.meerservices.nl).

Knowland Software Development (www.easywebupdater) voor het beschikbaar stellen van een licentie van Easy Web Updater zodat webmaster Carola Wijnands de content van de website kan uploaden. Dit pakket is echt een aanrader!

Tessa van Arum. Zij heeft met haar stand van Perro Info op de Podencodag in juni 2008 het bedrag van 200,- euro opgehaald en gedoneerd voor het hekwerk.

* Stephanie Peter van www.dierenconsult.nl voor de donatie van 75,- euro voor het vliegen van Olympia en de 2 zakken spullen!

Femke & Andy Wasch. Zij kwamen tijdens hun vakantie onverwachts de finca bezoeken en zagen met eigen ogen hoe hard Elke daar hulp nodig heeft. Zij doneerden ter plekke spontaan hun laatste 50,- euro en daarmee konden de honden qua voer weer een paar dagen vooruit.

Marion van de Broek- Loenhout en haar dochter Floor voor het vliegen van de honden. Maar vooral ook voor de enorme gulle donatie voor het hekwerk ter waarde van 850,- euro!!! Marion had een groot feest georganiseerd en haar vrienden- en kennissenkring verzocht om ipv verjaardagscadeaus met donaties voor de fincahonden op Fuerteventura te komen. Floor en Marion hadden na een bezoek aan Elke hun fotomateriaal van de finca en de hondjes goed voorbereid. Het feest werd een groot succes en mede daardoor kon Elke recent een grote hoeveelheid hekwerk aanschaffen. Inmiddels is het aangekochte hekwerk met behulp van vrijwilligers geplaatst.

* Judy Kleinbongardt voor het organiseren van de jaarlijkse Podenco dag en vooral ook voor haar initiatief om Elke´s project onder de aandacht te brengen op haar website www.spaansehonden.info en voor het artikel in het door haar regelmatig uitgegeven Podenco-krantje. Tevens bedanken wij Judy voor de fantastische bijdrage van 100,- euro voor het benodigde hekwerk op Elke´s finca. Daarmee waren we weer een stap dichterbij de omheining van het terrein.

d4 d5


Inge Kok voor haar donatie van 50,- euro voor het hondenvoer voor de fincahondjes. Tevens bedanken wij Inge voor het voordragen van Elke´s project bij de Stichting Wereldasielen. En voor het doneren van spullen.

Jorie Kal en haar ouders voor het vliegen van de hondjes en meebrengen van spullen vanuit Nederland.

Arthur Verver, Carola Wijnands en Auke Bouwman die na een bezoek aan Elke´s finca inzagen hoe dringend er hulp nodig was. Deze drie mensen namen daarna gezamelijk het initiatief tot oprichting van de Stichting Fuertedogs.

Jan van Summeren van www.Zorgdier.nl die mede de eerste aanzet heeft gegeven tot het oprichten van een stichting rondom Elke´s project. Tevens bedankt Elke hem en zijn vrouw Thea voor hun goede zorgen omtrent Podenco´s Luuk, Sissi en Chico.

Klaas & Irene Kaaskooper, de ouders van Elke, die al menig nacht bereid waren om op luchthaven Schiphol de aankomende vluchtpartners met Fuerteventura hondjes op te vangen. Tevens bedankt zij hen voor al die kilometers die zij regelmatig hebben aflegd om hondjes bij hun adoptie- en/ of pleeggezinnen te brengen. Als ook menig ritje om de transportboxen te verzamelen en via Duitsland naar Fuerteventura terug te sturen.

Sanna van Duin van Rescue Dogs Europe die zich enorm heeft ingezet om fijne gezinnen te vinden voor een hele reeks Fuerteventura-honden. Sanna is een vrouw met een gouden hart die 24 uur per dag bereid is om haar best te doen voor noodlijdende hondjes. Wie doet dat haar na?

Betty & Samu Scheffer voor hun zeer gulle bijdrage van 250,- euro voor de aanschaf van Elke´s bestelauto waardoor het vervoeren van grote hoeveelheden hondenvoer, transportboxen en honden tegenwoordig geen probleem meer is. Tevens bedankt zij hen voor de mooie donatie van 100,- euro waardoor 2 hondjes naar Nederland hebben kunnen vliegen.

*Sandra Hehir voor de hulp bij het plaatsen van het hekwerk. Sandra bedankt voor de donatie van 60,- euro wat besteed is aan voer en simpelweg voor alle aandacht en knuffels voor de hondjes!
d3
Familie van Oostrum uit Hoofddorp voor het met Arkefly terugvliegen van onze transportboxen vol hondenspullen.

Mirjam Kirschsieper van EL CAPTAIN ANIMAL PROJECT e.v. GERMANY voor alles wat zij voor Elke en de honden heeft gedaan. Zij heeft onder meer een serie noodzakelijke castraties/ sterilisaties van fincahonden voor haar rekening genomen. Zeer gul. Ook bedanken wij haar van harte voor alle tijd en moeite die zij en haar man in hun vrijwilligerswerk stoppen en voor de vele donaties in de vorm van hondenspullen, medicijnen, transportboxen, dekens etc. Mirjam en Frances bedankt!

Dierenarts Sylvia Singewald en assistente Adriana van Dierenartsenpraktijk Westeinder voor alle hulp, steun en adviezen en vooral ook voor de voortdurende en regelmatige bijdragen in de vorm van medicijnen, dieetvoer, anti-vlooien produkten en vele andere spulletjes voor de honden. Fantastisch Sylvia! Reuze bedankt! 

Astrid Kühlne uit Duitsland voor haar donaties voor voer en de castraties van Podenco Alonso en Podenco Foley. 

Jenny Billimore van Twinkle Trust Animal Aid voor het doneren van de 130,- euro voor de sterilisatie van Stafford teefje Juna.

Roos,  Jasper en Ilsebeth voor het vliegen van de hondjes. Maar vooral ook voor hun hulp bij het helpen maken van hekwerk en opknappen van de finca.

d1 d2
* Drs. M.J. Verruijt, voor haar bereidheid om te helpen en vooral ook voor de door haar verzamelde hondenspullen, voer en medicijnen bij verschillende dierenartspraktijken en bij Pets Place Zeist die een overweldigende hoeveelheid hondenartikelen doneerde.

Dierenzorggroep Lek en Linge voor hun bijdrage in de vorm van medicijnen, diervoer, vlooienmiddelen en andere hondenspullen. Bedankt!

* Wie volgt…….?