SHALY-kop SHALY-kop-001   SHALY - teefje   GERESERVEERD - op 16-12-12 naar Nld.

 

De twee zusjes SHALY ( groene ogen) en SHELY (bruine ogen) verblijven sinds 20-4-2012 samen op de Fuertedogs finca.

shaly-puppup Shaly

De zusjes zijn waarschijnlijk geboren rond 20 december 2012 en kwamen als pups van 2 maanden in het dodingsstation terecht.  Zij werden daar eind maart 2012 door een Duitse kennis uitgehaald. De vrouw moest vanwege gezondheidsredenen tijdelijk naar Duitsland en zo lang zouden de twee jonge pups bij Elke blijven. De pups werden echter niet meer opgehaald. Zodoende verblijven SHALY en SHELY sinds 20 april 2012 op de Fuertedogs finca.

SHALY-4Shaly 

Groen-oogje SHALY is wat aarzelender en terughoudender in haar benadering dan haar bruinogige zusje SHALY die meer zelfvertrouwen heeft en veel opener en gedurfder van karakter is dan de meer verlegen SHELY. De zusjes zijn erg gek op elkaar en vormen een leuk span. Het zou fantastisch zijn als ze samen zouden kunnen blijven maar een eigen thuis voor ieder van hen is ook prima.

SHALY-5Shaly

Vooral de eerste maanden was SHALY nog erg onder de indruk van alles. Een heel gevoelig zieltje dat haar plekje in het leven nog niet zeker was.

Mettertijd kreeg ze vooral dankzij haar veel ontspannender zusje meer vertrouwen in zichzelf en de honden om haar heen. Ze leerde in de roedel spelen en kreeg meer zelfvertrouwen. Samen met haar zusje voelt ze zich sterk, de laatste tijd durft ze ook meer zonder dat haar zusje voortdurend om zich heen is en nu heeft ze ook andere speelmaatjes.

SHALY-6

Ook staat ze sinds een tijdje ( okt 2012) meer open voor contact met mensen waar ze eerder liever op afstand bleef. Ze komt nu uit zichzelf bij je kijken en een knuffel halen en is nieuwsgierig naar je bezigheden.

Een leuke hond die met een zachtaardige maar consequente benadering nog meer zal opbloeien en hopelijk in de nabije toekomst de kans krijgt om bij een lieve, begripvolle familie stap voor stap het leven buiten de beschermde finca te leren kennen.

SHALY-7Shaly

SHALY is intussen op 27-6-2012 gesteriliseerd,  kosten EUR 130 uit de sterilisatiepot. Ze heeft intussen een schouderhoogte van 58 cm bereikt.

Voor SHALY zoeken we een lieve, geduldige familie die dit verlegen podenca meisje een fijn leven wil geven. Op de beschermde finca voelt SHALY zich samen met haar zusje SHELY goed thuis, maar daar buiten kennen de twee dametjes nog weinig van het echte leven dus zullen ze veel tijd nodig hebben om de overgang naar een leven daar buiten te kunnen maken. 


Heeft u serieuze interesse om SHALY te adopteren of op te vangen of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u SHALY ondersteunen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  nog makkelijker, stort direct uw maandelijkse bijdrage voor SHALY op de Fuertedogs rekening:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289

te Vleuten

"o.v.v.  AoA- SHALY"

 SHALY__SHELY Shaly & Shely

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

 


uk

SHALY - female dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor SHALY at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or transfer your donation for SHALY directly to the Fuertedogs account:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289  

(IBAN: NL 42ABNA0528262289  and BIC: ABNANL2A)

Vleuten, the Netherlands