MAYRA-kop MAYRA-kop   MAYRA (LP 7) - teefje   

 

MAYRA , ( podenca teefje LP 7) werd op de laatste nipper uit het dodingsstation van La Pared gehaald. Zij kwam in sterk vermagerde en extreem bange conditie uit het betreffende gemeente station.

LP7-MAYRA-

Zij verblijft sinds 2 decemer 2011 op de Fuertedogs finca. Ze is geboren maart 2011 en heeft een schouderhoogte van 60 cm.

Op de finca heeft zij sindsdien alle tijd gekregen om te herstellen en ondertussen zit zij veel beter in haar vel al heeft zij nog steeds haar onzekere momenten en staat ze vrij laag in rang in de grote roedel;

LP7-MAYRA-001

Mayra is waarschijnlijk geboren in maart 2011 en ze heeft het de eerste tijd van haar jonge leventje dus niet best gehad. Gelukkig kan het vanaf nu alleen maar beter gaan.

LP7-MAYRA-002

Naar mensen toe is MAYRA nog iets afwachtend, logisch gezien haar achtergrond. Ze wil wel graag contact maar vindt het tegelijkertijd wat eng, dat heeft nog wat tijd nodig. Als ze je éénmaal kent is ze graag in je buurt en nieuwsgierig naar je bezigheden.

Mayra is op 11-4-2012 gesteriliseerd, kosten EUR 130 uit de sterilisatiepot.

LP7-MAYRA-004gesteriliseerd

 

Voor MAYRA zoeken we een lieve, geduldige familie die deze zachtaardige nog wat onzekere podenca alle tijd geeft om aan een leven buiten de beschermde finca te wennen.


Heeft u serieuze interesse om MAYRA te adopteren of op te vangen of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u MAYRA ondersteunen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  nog makkelijker, stort direct uw maandelijkse bijdrage voor MAYRA op de Fuertedogs rekening:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289

te Vleuten

"o.v.v.  AoA- MAYRA"

 LP7-MAYRA-003

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 


 

uk

 

MAYRA - female dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor MAYRA at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or transfer your donation for MAYRA directly to the Fuertedogs account:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289  

(IBAN: NL 42ABNA0528262289  and BIC: ABNANL2A)

Vleuten, the Netherlands