f-pup_Fleur-kop fleur--001   FLEUR ( F-pup) - teefje    GEADOPTEERD - woont in Zwolle per 16-11-2012

 

FLEUR & broertje FLORIAN werden half oktober naar de Fuertedogs finca gebracht door een Belgisch gezin. Op hun terrein werden 5 pupjes aangetroffen. Ze konden er twee zelf houden, ééntje was plots ook weer van het terrein verdwenen en voor de andere twee, Fleur en Florian, werd via Elke / Fuertedogs naar een thuis uitgekeken.

fleur--002

De pupjes zijn geboren rond 21-7-2012 en zitten lekker in hun vel. Ze hebben op 21-10-2012 de puppie enting tegen parvo en hondenziekte gehad en op 9-11-2012 de grote cocktail die rond 5-12-2012 nogmaals gegeven zal worden. Het zijn leuke, vrolijke ongecompliceerde hondjes van een handig formaat met zachtharige vachtjes. Ze zijn gewend aan kindertjes en zeer sociaal naar andere hondjes. Ze zijn ook gek op water en stappen graag in het waterteiltje wat voor ze klaar staat.

fleur--003

FLEUR is nog iets aarzelender is in haar benadering naar mensen dan haar broertje FLORIAN die open en enthousiast op mensen en andere honden reageert. FLEUR kijkt even de kat uit de boom maar geeft zich dan ook gauw gewonnen en komt dan graag even knuffelen.

Voor FLEUR zoeken we een gezellige familie die met een liefdevolle maar consequente benadering FLEUR het leven buiten de beschermde finca laat leren kennen.


Heeft u serieuze interesse om FLEUR te adopteren of op te vangen of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u FLEUR ondersteunen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  nog makkelijker, stort direct uw maandelijkse bijdrage voor FLEUR op de Fuertedogs rekening:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289

te Vleuten

"o.v.v.  AoA- FLEUR"

 
fleur--004

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!


uk

FLEUR - female dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor FLEUR at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or transfer your donation for FLEUR directly to the Fuertedogs account:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289  

(IBAN: NL 42ABNA0528262289  and BIC: ABNANL2A)

Vleuten, the Netherlands