F-pup_FLORIAN-kop Florian--   FLORIAN ( F-pup) - reutje     in opvang in Lelystad per 16-11-2012

 

FLORIAN & zusje FLEUR werden half oktober naar de Fuertedogs finca gebracht door een Belgisch gezin. Op hun terrein werden 5 pupjes aangetroffen. Ze konden er twee zelf houden, ééntje was plots ook weer van het terrein verdwenen en voor de andere twee, Fleur en Florian, werd via Elke / Fuertedogs naar een thuis uitgekeken.

FLORIAN__F-pup

De pupjes zijn geboren rond 21-7-2012 en zitten lekker in hun vel. Ze hebben op 21-10-2012 de puppie enting tegen parvo en hondenziekte gehad en op 9-11-2012 de grote cocktail. Het zijn leuke, vrolijke ongecompliceerde hondjes van een handig formaat met zachtharige vachtjes. Ze zijn gewend aan kindertjes en zeer sociaal naar andere hondjes. Ze zijn ook gek op water en stappen graag in het waterteiltje wat voor ze klaar staat.

FLORIAN__F-pup-002

FLORIAN is open en nieuwsgieriger van aard dan z'n zusje FLEUR die nog iets aarzelender is in haar benadering naar mensen. 

Voor FLORIAN zoeken we een gezellige familie die met een liefdevolle maar consequente benadering FLORIAN het leven buiten de beschermde finca laat leren kennen. FLORIAN wordt naar verwachting een middelgroot hondje.


Heeft u serieuze interesse om FLORIAN te adopteren of op te vangen of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u FLORIAN ondersteunen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  nog makkelijker, stort direct uw maandelijkse bijdrage voor FLORIAN op de Fuertedogs rekening:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289

te Vleuten

"o.v.v.  AoA- FLORIAN"

 
FLORIAN__F-pup-003

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!


uk

FLORIAN - male dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor FLORIAN at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or transfer your donation for FLORIAN directly to the Fuertedogs account:

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO nr. 52.82.62.289  

(IBAN: NL 42ABNA0528262289  and BIC: ABNANL2A)

Vleuten, the Netherlands