kessy NL-vlag KESSY - podenca teefje

 

KESSY, een podenca teefje geboren in mei 2005.

 

KESSY ( door de vorige eigenaar MARQUESA = markiezin) genoemd werd onlangs (20-8-2012) afgestaan door een jager omdat hij het 7 jaar oude dametje niet wilde afmaken en maar haar ook niet de benodigde medische zorg kon / wilde geven. KESSY zit bordevol tumoren.

Zodoende verblijft KESSY bij Elke op de Fuertedogs finca sinds 20-8-2012.

 KESSY-tumorenKESSY bij aankomst

 

KESSY is dus door de jager afgestaan en in overleg met de dierenarts gelijk de dag daarna , op 21-8-2012 geopereerd aan de enorme tumoren.

Het was voor KESSY een hele zware operatie waarbij linkszijdig de borstklieren met tumoren volledig zijn weggesneden. Ze heeft een ritssluiting van boven tot onder en krijgt de komende periode een hoge dosis pijnstilling en ontstekingsremmers. 


Begin oktober 2012 zal KESSY nogmaals onder het mes moeten om de tumoren van het rechtszijdige borstklierweefsel te verwijderen. Echter met het wegnemen van de tumoren links is al een enorme verbetering bereikt.

De dierenartskosten van de eerste operatie op 21-8-2012 bedragen EUR 290, deze rekening staat nog open bij de dierenarts omdat er geen tijd was om sponsoren te zoeken. Hopelijk melden die zich alsnog zodat de dierenarts betaald kan worden en KESSY nog een tweede operatie kan ondergaan.

Donaties voor KESSY zijn dan ook van harte welkom en hoogst noodzakelijk.

Wie helpt dit charmante podenca-teefje met een bijdrage voor de operaties?

Donaties graag naar de Fuertedogs bankrekening;

 

ABN-AMRO  nr. 52.82.62.289
te Vleuten
o.v.v. " operatie -KESSY"

 

KESSY-_podi_-_geopereerdKESSY 21-8-2012

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

Wilt u KESSY graag ondersteunen op afstand, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak " o.v.v. AoA-KESSY"  gewoon uw maandelijkse bijdrage over naar

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO  nr. 52.82.62.289 
te Vleuten
o.v.v. " AoA-KESSY"

 

info:

KESSY is de dochter van podenca ANA die in 16-1-2010 in Duitsland mocht wonen en helaas met dezelfde lelijke tumoren te kampen had als haar dochter KESSY. Podenca dame ANA heeft met de liefdevolle verzorging nog een mooie tijd mogen hebben en is op 3-9-2011 ingeslapen. Zij werd 12 jaaar.

(Duits dagboek van ANA http://www.podifreunde.de/?page_id=2515)