nash-z

 

 

NASH - reutje   GEADOPTEERD - woont sinds 18-7-2011 in Zeist

 

NASH is een reutje van het podenco ras dat werd geboren op de Fuertedogs finca op 27-5-2009.

Zijn schouderhoogte is 58 cm. Hij is op 26-3-2010 gecastreerd.

Zijn broertjes NANDO (Nld) , NATHAN(nu Benny, Blg) en zusje NATA (Blg) vonden allemaal als jonge pup al een fijn thuis.

NASH loopt samen met zijn moeder SYRA nog steeds op de Fuertedogs finca rond.

NASH is een gevoelige jongen, die over het algemeen goed mee kan komen in de groep. Soms, in een dapper moment daagt hij andere, dominantere reuen uit waar hij dan later spijt van heeft, toch wel iets te spannend en dan maar maakt dat hij weg komt. Samen met een andere hond voelt hij zich sterk en daar trekt hij zich graag aan op.

NASH zou goed af zijn in een gezin waar al een andere hond/ podenco aanwezig is die hij tot voorbeeld kan nemen.

Hij hangt erg aan zijn moeder en het is soms echt een zacht ei.  Naar bezoekers is hij altijd een beetje afwachtend maar als hij  éénmaal vertrouwd met je is dan vindt hij het heerlijk om bij je te zijn en te knuffelen. Het is een mooi hondje om te zien. NASH vertoont tot nu toe weinig jachtinstinct.

 

Heeft u interesse om NASH te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u NASH ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

nash

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

 

 

Achtergrond NASH:

Zijn moeder is podenca SYRA, die destijds hoogzwanger door Elke uit het dodingstation gehaald werd en bij aankomst op de finca beviel van 4 gezonde pupjes. Dat zijn dus NASH en zijn twee broertjes NANDO (geadopteerd) en NATHAN (geadopteerd in Blg) en hun zusje NATA(geadopteerd in Blg). De pupjes maken het zeer goed. Hun moeder SYRA is een zeer goede en zorgzame moeder en omdat er maar 4 mondjes te voeden waren hebben ze zich allemaal te goed kunnen doen aan voldoende moedermelk. Ze zitten dan ook lekker in hun lijfje. Het zijn een stelletje vrolijke, levenslustige hondjes die zich samen goed vermaken. Ze zijn soms nog wat verlegen richting mensen maar als je ze dan éénmaal opgepakt heb genieten ze van de knuffels en aandacht. NASH is het meest open naar mensen en reageert vaak als eerste van de vier op nieuwe dingen. De podenco pups krijgen één dezer dagen hun 1e cocktail enting. De pupjes zijn inmiddels volledig doorgeënt en reisvaardig

nash c1 2046-374-3 nash c2 2047-374-4
nash c3 2469-374-10 nash c4 2468-374-11

 

nash-a

 

 

 


 
ukNash - male dog
Nash, a Podenco, was born at the Fuertedogs finca on May 27th 2009. His mother, Podenca Syra, was rescued from the dog pound when she was heavily pregnant. When she arrived at the finca she delivered 4 healthy puppies: Nash, his two brothers Nando and Nathan and his sister Nata. The puppies are doing very well and Nando has already left for a new home. They are very happy, full of life and having a great time together. Sometimes they are a little shy towards people but once you pick them up they enjoy all the hugs and attention. Nash is the most open one and the first to react to at all the new things. One of these days the Podenco puppies will need to get their first set of vaccinations. Can you help?

Are you interested in adopting Nash? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Nash at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..