BOY-kop   NL-vlag BOY - reutje

 

BOY , een reu geboren rond oktober 2010, waarschijnijk een kruising van een Canarische herder met Sharpei, hij heeft een blauwe tong.

BOY werd op de laatste nipper uit het dodingsstation van La Pared gehaald en verbijft sinds 16 augustus 2011 op de Fuertedogs finca.

Het is een hele vrolijke, enthousiaste en  aanhankelijke hond die het liefst gaat en staat waar jij zelf ook bezig bent.

 

LP-BOYBOY

BOY kan goed meekomen in de groep en volgt graag het voorbeeld van de andere honden. 

Het is een sportieve hond die graag in beweging is en veel aandacht nodig heeft. Hondensport zou goed voor hem zijn.

Hij is gek op water en vindt het heerlijk om z'n kop onder een straal water te steken en een waterballet te maken.

Hij wil graag met je spelen en ravotten maar is ook een knuffelbeer. Hij wil z'n baasje graag een plezier doen.

Het is jammer dat er op de finca met zoveel honden en zo weinig hulp er weinig of geen tijd is om de honden iets te leren. BOY is echter slim dus zodra hij een eigen thuis krijgt bij liefdevolle mensen met tijd en geduld zal hij met een zachtaardige maa9r consequente benadering in korte tijd veel onder de knie krijgen en een fijne gezinskameraad zijn.

 

LP-BOY-2BOY

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

Heeft u interesse om BOY te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan svp een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wilt u BOY graag ondersteunen op afstand, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak " o.v.v. AoA-Boy"  gewoon uw maandelijkse bijdrage over naar   

Stichting Fuertedogs

ABN-AMRO  nr. 52.82.62.289
te Vleuten
o.v.v. " AoA-BOY"