jimmy-kop-1  JIMMIE - reutje   sinds 28-10-2011 in opvang in Den Haag

 

JIMMIE , een reutje geboren op 2-aug-2011, leefde samen met zijn moeder INGE en zusje JESSIE op straat in het naburig dorpje Triquivijate. De hondjes zochten eten rond de vuilniscontainers en liepen vaak het risico te worden aangereden door een auto.

jimmy--1JIMMIE

Buurtbewoners brachten het stelletje vervolgens naar de Fuertedogs finca waar ze vanaf 4-okt-2011 verbleven. Daar kunnen ze in alle rust een beetje bijkomen en aansterken. De jonge hondjes hebben zwaar verwaarloosde en erg dunne, pluizige vachtjes vol klitten. Dat duurt wel een tijdje voordat ze weer goed in vacht komen te zitten.

JESSIE is het meest open van de twee , terwijl broertje JIMMIE eerder nog afwachtend en verlegen is.

jimmy--4broer en zus

 

Op 27-10-2011 vlogen JIMMIE & JESSIE naar Nederland onder de liefdevolle begleiding van Jelle & Nel Bras uit Amsterdam.

jimmy--9naar Nld

JIMMIE & JESSIE mochten samen in opvang bij een fijn gastgezin in Den Haag . 

jimmy--10in de tuin

Helaas sloeg op 3-nov-2011 het noodlot toe en kwam JESSIE tijdens het spelen in botsing met een standbeeld, kort daarop verloor zij het bewustzijn en overleed zij op weg naar de dierenarts. Intens verdrietig nieuws.

jimmy--11opvanggezin

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!


JIMMIE gaat naar omstandigheden goed. Hij heeft steun aan de twee andere honden in het gastgezin en krijgt gelukkig al een beetje spek op z'n magere botjes. Hij wordt steeds nieuwsgieriger en laat zijn eerdere terughoudendheid en verlegenheid stap voor stap achter zich.

JIMMIE is op afspraak te bezoeken bij het gastgezin in Den Haag.

 


Heeft u interesse om JIMMIE te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wilt u JIMMIE ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..