opa- faykan  OPA FAYKAN

 

Een "Mastin del Pirineo" geboren op 15-4-2002.

FAYKAN--1OPA FAYKAN

Hij heeft z'n hele leven doorgebracht in een soort van bak in de tuin van een Spaans echtpaar en zou nu worden ingeslapen omdat het koppel naar een ander eiland verhuisd en FAYKAN en FAYA niet mee kunnen / willen nemen. Er was al een afspraak met de dierenarts gemaakt om langs te komen om deze honden een spuit te geven. 

FAYKAN--2Opa Faykan

Al hoewel de Fuertedogs roedel al veel te veel honden telt voor Elke in haar ééntje kon ze het niet over haar hart verkrijgen om de twee aandoenlijke honden af te laten maken. En dus heeft ze de beide honden opgehaald en mee naar de finca genomen. Zodoende dus dat OPA nog in leven is en hopelijk nog een tijd van z'n oude dag mag genieten.

 

FAYKAN--3Opa Faykan

Opa is op dit moment nog behoorlijk van streek door de verhuizing uit zijn eigen vertrouwde 'bak' naar de finca en heeft tijd nodig om z'n draai te vinden. Hij kent maar een heel klein wereldje en verblijft dan ook het liefst op het terras onder het keukenraam en bekijkt van daaruit het fincaleven.

Hij wil ook s'avonds nog niet naar binnen of naar een beschutte plek.  Hij is wel blij als je tussendoor steeds even bij hem komt om te knuffelen en voelt zich stukken beter nu hij een groot deel van het vervilte haar kwijt is en z'n omgekrulde nagels geknipt zijn en hij is gewassen.

Het komt wel goed met OPA, voorlopig kan hij lekker bijkomen op de finca en als hij er ooit aan toe is komt er wellicht nog wel een fijne familie in zicht die hem een goede oude dag wil geven.

 

FAYKAN--4aankomst Faykan

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

FAYKAN bij aankomst met een sterk verwaarloosde rasta vacht en omgekrulde teennagels en vol ongedierte. De arme oude reu.

Het zal tijd en aandacht nodig hebben om hem weer goed in vacht te krijgen.

 

Wilt u OPA FAYKAN op afstand sponsoren, meldt u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Donaties voor OPA FAYKAN zijn van harte welkom op de Fuertedogs rekening:

 

Stichting Fuertedogs
ABN-AMRO  nr. 52.82.62.289
te Vleuten
IBAN nummer NL42ABNA0528262289.
BIC ABNANL2A