roy-- ROY - reutje

 

ROY werd langs de autoweg ter hoogte van Puerto Lajas aangetroffen waar hij bijna werd geschept door een auto.

Hij verblijft sinds half augustus 2011 op de Fuertedogs finca en is geboren rond februari 2011 en is inmiddels gecastreerd.

roy--1

ROY is een hele enthousiaste, bruisende hond, erg op aandacht gericht en heeft het nodig om flink in beweging te zijn.  Op de finca doet hij dat dan ook

samen met zijn maatjes PILA en KOEN. Ze stormen op volle vaart langs de rekken om de roedel aan de andere kant van het hek er uit te rennen.

Op z'n korte pootjes kan ROY er wat van.

roy--2

ROY heeft veel aandacht nodig, dus zoekt een baas met veel tijd die lekker met hem aan het werk gaat of samen gaat sporten. Canicross bijvoorbeeld.

roy--3

Op de finca zijn te veel honden om iedere hond apart wat te leren, dat is erg jammer want ROY is leergierig en doet z'n baas graag een pleziern

dus als je samen met hem bezig gaat dan pakt hij de dingen ook snel op.

roy--4

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

 


Heeft u interesse om ROY te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u ROY op afstand adopteren, stuur dan svp een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.