Jjoshu - reu  JOSHUA -reutje

 

JOSHUA werd begin juli 2011 op straat aangetroffen door een Duitse toeriste samen met podenco-kruising JELLE. Omdat de beiden hondjes anders in het dodingsstation terecht zouden komen verblijven zij sinds 21-7-2011 op de Fuertedogs finca.

joshua-2

JOSHUA is geboren rond februari 2010, heeft een schouderhoogte van 45 cm.

joshua-1

JOSHUA is nog erg verlegen en terughoudend richting mensen en hangt er aan z'n maatje JELLE (die intussen sinds 5-8-2011 in Nederland wordt opgevangen).  Hij heeft nog even tijd nodig om zich open te stellen maar in de korte tijd dat JOSHUA op de finca verblijft zie je hem al een beetje opbloeien en begint hij met de andere hondjes te spelen en wil hij ook graag contact maken met de mensen. 

 

Een hondje met een zachtaardige en rustige inborst die erg dankbaar zou zijn voor een eigen vast, vertrouwd thuis.

Met wat tijd en geduld en een zachtaardige maar consequente benadering is dit een heel leuk hondje om als huisgenoot te hebben.

 

Linkje naar PICASA album met  foto's van JOSHUA

 

 

joshua-4

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

Heeft u interesse om JOSHUA te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u JOSHUA op afstand adopteren, stuur dan svp een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.