marley

 

 

 

 

 MARLEY - reutje         -  Sinds 26-6-2011 in opvang in Nld ( Bergen op Zoom)

 

MARLEY is een pupje van gemengd ras geboren op 2-5-5-201. Hij heeft een zeer sterk krullend vachtje en werd daarom vernoemd naar (Bob) Marley.

MARLEY werd op 15-6-2011 rond 22 uur s'avonds door 2 Spaanse dames op de finca gedumpt, samen met een 11 maanden oud reutje BINO.

De dame gaf aan dat ze de moederhond en rest van de pups drie weken eerder naar het dodingstation had gebracht en dat ze dit reutje had willen houden maar bij nader inzien toch maar niet. MARLEY was flink over zijn toeren en jammerde aan één stuk door. Oeff dat werd een kort nachtje.

Gelukkig voelde het manneke zich al snel beter. Wat een leuk pupje! Is het geen dotje?

marley-fue

MARLEY heeft op 16-6-11 zijn puppy-enting tegen parvo en hondenziekte gekregen. Die is op 2-7-11 gevolgd door de Vanguard V7 ofwel de grote cocktail. Rond 27e juli 2011 wordt die nogmaals herhaald. Daarna kan MARLEY naar zijn toekomstige adoptiefamilie.

MARLEY is echt een dotje, onbegrijpelijk dat mensen zo'n onschuldig klein hondje zomaar even kunnen dumpen.

 

Heeft u interesse om MARLEY te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u MARLEY ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

marley-fue-1

 
You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

Update Marley 1-7-2011 ( sinds 26-6-2011 in opvang in Bergen op Zoom, bij Louise Bol)

Hoi Elke, Marley gaat lekker hier. Eet goed, is tierig en speelt volop met Lizzy. Ontlasting prima, soms al wat ondeugender aan het worden en is alles volop aan het ontdekken.

Marley heeft zich in zijn opvanggezin in Nederland heel snel aangepast. Hij is een leuk, vrolijk een aanhankelijk kereltje dat op ietwat beschouwende wijze de grote wereld om zich heen opneemt, en hij reageert uitstekend op alle nieuwe indrukken en impulsen die hij tegenkomt.

marley-nld

Marley heeft alles in zich om tot een stabiele en leuke volwassen hond uit te groeien die een fijne kameraad zal zijn.

In het opvanggezin wonen ook katten en Marley is dus al gewend aan poezen in huis. Ook vindt hij het erg leuk om met de hondjes in het opvanggezin te spelen en kan zich ook prima alleen met een speeltje vermaken. Naar verwachting zal Marley tot een middelmaat hondje uitgroeien.

marley-nld-1

 

 
ukMARLEY - male dog

 

Are you interested in adopting MARLEY ? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

If you would like to sponsor MARLEY please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..