colin

 

 

 COLIN - reutje       GEADOPTEERD -   sinds 24-6-2011 in opvang in Nld

 

COLIN is een Cocker-kruising geboren op 1-5-2011, hij heeft een zwartkleurig vachtje en flink wat wit op zijn borst. Zijn broertje CUBBY is ook zwart maar heeft dus wat minder wit op z'n borst als COLIN.

Het nest bestaat uit 8 pupjes, 6 reutjes en 2 teefjes.

Het gezin van de moederhond vroeg hulp om voor de pupjes een goed thuis te vinden. Onder de conditie dat de moeder gesteriliseerd wordt voor zij terugkeert naar het betreffende gezin heeft Elke de Cocker-pupjes en moeder LINA toen meegenomen naar de finca. De moeder is een pure Cocker spaniel en volgens het betreffende Spaanse gezin is de vader een loslopend hondje uit de buurt, zwart / wit van kleur van rond de 11 kg.

Eén van de reutjes werd door het Spaanse gezin van de moederhond reeds weggegeven, een zwart reutje. De 7 overblijvende pupjes:  2 zwarte reutjes (COLIN & CUBBY), 2 wit/zwarte reutjes (CHESS & CHAP), 1 zandkleurig reutje (CLAY) en de twee teefjes zijn respectievelijk zandkleurig (CARLY) en cremekleurig (CHRISSY)

De pupjes en de moeder zijn in goede doen. Vrolijk en tierig en open naar mensen. Ze hebben op 19-6-2011 hun puppy-enting gehad tegen parvo en hondenziekte. Zij zullen rond 4-7-2011 hun eerste cocktail Vanguard V7 krijgen die nog eens op 30-7-2011 herhaalt zal worden. Dan kunnen de pupjes naar hun nieuwe gezinnen.

 

-foto's volgens -

 

Heeft u interesse om COLIN te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u COLIN ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

 

 
ukCOLIN- male dog

 

Are you interested in adopting COLIN  ? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

If you would like to sponsor COLIN at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..