bino-kop-

 

 

 

 BINO - reutje     GEADOPTEERD     - sinds 8-7-2011 woont BINO in Arnhem 

 

BINO is waarschijnlijk een kruising van een Spaans waterhondje. Het witte reutje werd geboren op 13-7-2010 en onlangs gedumpt op de Fuertedogs finca. Hij heeft een schouderhoogte van  31 cm en weegt 11 kg.

Doordat het haar vaak voor zijn ogen hangt zie je vaak zijn mooie oogjes niet. Die zijn lichtblauw.

BINO lijkt wel een beetje op een albino vandaar dus de naam BINO maar hij heeft ergens ook wel wat weg van Boris Becker :-) 

bino-d

BINO werd met een langharige zwaarverwaarloosde vacht vol ongedierte s'avonds rond 22 uur op de finca gedumpt door een Spaanse vrouw.

Door haar vriendin werd op datzelfde moment pupje MARLEY afgedankt. De hondjes waren volgens de vrouwen geen familie van elkaar.

bino-a

BINO was net als MARLEY behoorlijk over zijn toeren, ipv blaffen blaat en piept hij als een schapie, een heus waterhondje dus. Het klinkt zo verdrietig en gaat door merg en been. BINO heeft drie dagen lopen blaten maar is gelukkig nu tot rust gekomen. Hij zal ook enorme last hebben gehad van alle vlooien en teken waar hij zwart van zag, wat een jeuk en kriebel, dan wil je wel blaten.  

Na menig uurtje knippen, trimmen en afsponzen was BONO aardig opgeknapt.

bino-b

Het is een hondje met een zachtaardige inborst dat graag aangehaald wordt en graag bij je is. Hij loopt netjes mee aan de riem.

BINO waagt zich zonder problemen in de roedel grote honden en begint zich intussen op zijn gemak te voelen.

BINO is reisvaardig en zal vanaf begin juli 2011 te bezoeken zijn bij zijn opvanggezin in Amsterdam.

 

Wilt u BINO adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u BINO ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

bino-c

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 


bino 

 


ukBINO - male dog

 

 

Are you interested in adopting BINO ? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

If you would like to sponsor BINO please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..