sita1

 

 

  SITA -teefje

 

SITA een herderkruising, geboren december 2008 en heeft een schouderhoogte van xx cm.

 

 

- Meer info en foto's volgen -

 

Heeft u interesse om SITA te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u SITA ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

12-5-2011

SITA back to her roots. SITA, één van de S-pups ( SAARTJE, SUUSJE, SIENTJE & SITA - geboren december 2008)  is sinds vanavond

terug bij Elke op de finca.

sita-fue-2SITA/ strand van FUE

 

SITA vloog destijds als pupje op 9-4-2009 naar haar adoptiegezin in Nederland die een tijd lang heel blij met haar waren. SITA kon echter na verloop van tijd niet langer overweg met het andere teefje in huis, tot groot verdriet van haar voormalig adoptanten. SITA bleek daarnaast ook steeds vaker moeite te hebben met een aantal andere honden wat het uitlaten regelmatig tot een erg gespannen situatie maakte. Je kunt haast niet voorkomen dat je andere honden tegenkomt.  Ondanks bezoek aan diversen hondenscholen en hulp van diversen gedragstherapeuten bleef er steeds iets onvoorspelbaars in SITA's gedrag naar andere honden. Het ene moment kon ze nog heerlijk spelen en ravotten met een hond en het volgende moment kon ze stevig haar tanden in de ander zetten. Na een opvangtraject leek SITA recent  toch weer een fijn eigen thuis te hebben gekregen maar de aanvankelijk ontspannen wandelingen sloegen steeds vaker om naar een stresssituatie. Daarom is SITA nu terug bij Elke, naar haar roots op Fuerteventura en kan zij in de Fuertedogs roedel weer tot zichzelf komen.

 

sita-fue-1pup SITA destijds

 

Met dank aan Elly & Cilia die op hun vlucht naar Fuerteventura SITA voor Elke hebben meegenomen.

vp-sitaCilia & Elly met SITA

 

Elke is opgelucht dat zorgenkindje SITA terug is op de finca en SITA lijkt aan de eerste signalen te zien haar roots nog te herkennen.

 

ukSITA - female dog

 

Are you interested in adopting SITA? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor SITA at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..