joepie

 

 

 

 JOEPIE- reutje

JOEPIE, een leuk, bruisend pupje met een zwarte, langharige nog wat warrige vacht.

 

Volgens de dierenarts geboren rond 25-1-2011. Joepie heeft momenteel een schouderhoogte van 40 cm en daar kan nog wat bij komen.

JOEPIE verblijft sinds 25-5-2011 op de Fuertedogs finca en heeft toen gelijk de eerste cocktailenting Vanguard V7 gehad, die op 22 juni 2011 nogmaals herhaald is.

JOEPIE werd gevonden bij een toeristische bezienswaardigheid in Tefia. Het is niet duidelijk of hij daar is achtergelaten of zelf daar is beland toen hij zijn neus achterna ging. Hij liep daar echter wat verloren rond en was ook wat magertjes. Elke werd gebeld en zodoende is het kereltje op de finca.

Het is een heel vrolijk, aktief hondje, een beetje een vrijbuitertje en lekker nieuwsgierig.

Hij struint graag over de finca en is een beetje eigenwijs kereltje.

Ondanks dat hij graag z'n gangetje gaat komt hij tussendoor ook graag even een knuffel halen.  

Een leuk hondje voor een gezin maar heeft nog wel wat consequente opvoeding nodig :-)

 

 

Heeft u interesse om JOEPIE te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u JOEPIE ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

joepie--

joepie---1

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

 

 

ukJOEPIE - male dog

 

Are you interested in adopting JOEPIE? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor JOEPIE at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..