alex-16-9

 

 

 ALEX - reu   GEADOPTEERD !

 

ALEX, een Bob-tail reu geboren op 10-6-2007 en verblijft sinds 10-9-2010 op de Fuertedogs finca.

 

Meer info volgt

 

Heeft u interesse om BOBTAIL ALEX te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u ALEX ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

alex-bobtail

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

8-9-2010

Bobtail ALEX zoekt een ander thuis en verblijft tot dan op de Fuertedogs finca.

ALEX is een aandoenlijke reu van 2007 en komt uit dezelfde gezinssituatie als boxer teefje KYRA.

Beiden honden werden de dupe van de kuren van het hyperactieve 9-jarige zoontje van de voormalig Spaanse eigenaren.

ALEX is een goedzak en past zich prima aan in de roedel. Hij mag dan nogal groot zijn, hij vertoont geen enkele neiging om zich te laten gelden tov de dominante honden in de roedel.  Hij is erg op contact met mensen gericht en nieuwsgierig van aard. Hij volgt graag. Een hele leuke hond.

 

Mocht u interesse hebben om ALEX te adopteren of meer informatie willen, stuur dan even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u ALEX op afstand ondersteunen, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

23-9-2010

Vanmorgen rond 6 uur werd Bobtail ALEX nog even lekker gewassen en verzorgd en daarna ging hij met Elke mee naar de luchthaven.

Er had zich van tevoren geen vluchtpartner gemeld en daarom besloot Elke het maar gewoon te proberen bij de mensen in de incheckende rij voor

de Transavia vlucht naar Amsterdam die rond 10.20uur zou vertrekken.

Iets voor 8 uur waren we daar en gelukkig was hostess Lisette de Greef  aanwezig om ook een goed woordje voor Alex te doen. Fijn want daardoor

besloten Monique Schuller en haar partner Rutger Wind om Alex mee te nemen op de vlucht. Hartelijk dank daarvoor dus aan zowel Lisette

als de vluchtpartners Monique en Rutger!

Alex had veel bekijks op de luchthaven, het is ook een enorme leuke hond en natuurlijk zo groot dat hij vanzelfsprekend de aandacht trok.

En zodoende vertrok ALEX naar Nederland waar hij even een paar uur door Elke's ouders werd opgevangen totdat zijn nieuwe baasjes uit Maastricht

hem kwamen halen en hij aan zijn nieuwe leventje kon beginnen.

24-9-10 alex vertrek

 

28-9-2010

Bobtail ALEX die afgelopen donderdag naar Nederland vloog voelt zich thuis in Maastricht.

ALEX zal voortaan als WAMMES door het leven gaan. Daarmee wordt hij vernoemd naar de hond van de kleuterjuf van destijds, waar de

betreffende adoptanten hele fijne jeugdherinneringen aan hebben.

alex-bobtail

ukALEX-  male dog

 

Are you interested in adopting ALEX? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor ALEX  at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..