noor-z

 

 

 

 NOORTJE - teefje   GEADOPTEERD      

 

NOORTJE, een teefje

Noortje, een hartstikke leuk, enthousiast hondje. Ze heeft even tijd nodig naar vreemden maar als ze je eenmaal kent is ze erg aanhankelijk en volgt ze je graag. Ze is nieuwsgierig van aard, speels, vlot van begrip en kan goed overweg met de andere hondjes en is behoorlijk lenig. Ze zou ook SKIPPY als naam kunnen hebben want als je thuis komt wipt ze heel enthousiast op en neer terwijl ze onderin de omheining hangt. Ze lijkt wel een kangeroetje op en neer als op een skippybal, zo grappig gezicht, een heus springkikkertje. Noortje is ook nog eens heel mooi hondje om te zien.

 

Alle bezoekers op de finca vinden het een plaatje van een hond maar ondanks dat ze overkomt als een schattig hondje is het absoluut geen doetje. Ze kan echt een bengeltje zijn. Ze heeft een slank, strak gestroomlijnd figuurtje met een zachte gladharige glanzende vacht (hier op de finca met een laagje stof). Het is niet bekend wat voor kruising ze is, aan haar slanke pootjes te zien gaat ze niet zo groot worden en blijft het een middelmaat hondje.
Haar schouderhoogte is momenteel 39 cm. De dierenarts schat dat ze geboren is rond 1 mei 2009.

Heeft u interesse om NOORTJE te adopteren of wilt u meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wilt u NOORTJE op afstand ondersteunen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

 

 

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!


6-5-2010 Vertrek Noortje & Nini naar NLD met vluchtpartners Elly Scholtsz & Cila Visscher

image3209-10-3461image3210-10-3471 image3211-10-3481


16-7-2010

Eindelijk goed nieuws voor NOORTJE.

Het heeft lang geduurd maar dit mooie, zwarte dametje heeft inmiddels haar eigen thuis bij een leuke familie in Hazerwoude-Dorp.

Ondanks de vele serieuze en veelbelovende adoptieaanvragen voor Noortje van de afgelopen maanden kwamen deze op de één of andere manier allemaal niet rond. Het eigen nestje voor Noortje bleef uit. NOORTJE verbleef al langere tijd op de Fuertedogs finca voor zij met goede zorgen omringt werd door de Fuertedogs vrijwilligsters in Nederland.

Maar goed waar je lang op moet wachten is het meestal meer dan waard en Noortje gaat een veelbelovende toekomst tegemoet en gaat voortaan door het leven als DOORTJE

Wij wensen DOORTJE en haar nieuwe familie samen een fijne toekomst toe.

 

noortje-1 noortje1a

 

1-10-2010 Nieuws van NOORTJE

NOORTJE ( nu Doortje) die sinds half juli 2010 eindelijk haar eigen familie heeft gaat lekker!

Ze heeft inmiddels haar plekje in het gezin veroverd en krijgt steeds meer zelfvertrouwen.

Onlangs kon ze lekker genieten van een gezinsuitje naar het strand.

Fijn hoor!

happy noortje- nu doortje

 

 

ukNOORTJE- female dog

 

Noortje, born early May 2009, is an enthusiastic, funny dog who needs time to get to know strangers. However, once she knows you she is very affectionate and likes to follow you around. She is curious, playful and a fast learner who gets along well with all the other finca dogs and is pretty supple. We could also have named her Skippy - when you arrive back at the finca she topples up and down whilst hanging at the bottom of a fence. She looks like a little kangaroo, so funny!


Noortje has great looks - all the finca visitors find her beautiful! Despite her pretty, innocent looks she is definitely not a push-over and can be quite a rascal. She has a small, streamlined figure with soft, short-haired, shiny fur - covered with a bit of finca dust! We don’t know what kind of crossbred she is. Looking at her paws, we don’t think she will get very big and will probably be a medium size - she is now 39cm tall.

Are you interested in adopting NOORTJE? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor NOORTJE at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..