sultan

  SULTAN - reu   GEADOPTEERD !

 

 

 

SULTAN, een Cocker reu  geboren op 4-4-2008 en verblijft sinds augustus 2010 op de Fuertedogs finca.

SULTAN is een leuke, zeer aanhankelijke, soms wat opdringerige reu die goed mee kan komen in de roedel. 

Meer info volgt.

 

 

 

Heeft u interesse om SULTAN te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u SULTAN ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

16-8-2010

Vandaag kwam er een vrouw langs die door omstandigheden naar Gran Canaria moet verhuizen. Daar is haar hondje echter niet welkom. Uit haar

verhaal blijkt dat Sultan bij haar al langere tijd op het dakterras leeft en zij weinig of geen tijd voor hem heeft. De vrouw wilde Sultan niet afgeven

bij het dodingstation en kwam vragen of Elke kon helpen. Hopelijk krijgt Sultan binnenkort een beter leven.

sult-b sult-d sult-c

De betreffende foto's zijn nog gemaakt door de vrouw. Sultan heeft een sterke vlooienallergie en in tegenstelling tot op de foto's heeft hij momenteel

een hele kale onderrug. Eerdaags volgen recente foto's.

Donaties voor de castratie van Sultan ( EUR 80) zijn welkom op de Fuertedogs rekening 

( ABN-AMRO rekening nr. 52.82.62.289  t.n.v. Stichting Fuertedogs, te Vleuten)

 

 

 

18-11-2010

SULTAN vertrekt naar Nld.

cocker - sultan

 

JAN 2011

Leuke groet voor oud en nieuw komt van Fuertedoggie SULTAN, de Cocker Spaniel die sinds 18 november 2010 in Hengelo woont.

 

sultan-happy new year 2011

ukSULTAN-  male dog

 

Are you interested in adopting SULTAN? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor SULTAN  at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..