bruno

  BRUNO - reutje   GEADOPTEERD !

 

BRUNO, een reutje geboren op 27-3-2001.

Het 10-jarige reutje zoekt met spoed een nieuw thuis nadat zijn Engelse baasje onlangs aan leukemie overleden is. De familie kan / wil het reutje niet opnemen. Evenals zijn maatje BRANDY, een vier jarig chihauhau reutje.

Vooral BRUNO is erg aangeslagen en heeft het er moeilijk mee. Het zou fijn zijn als er zich snel een adoptiegezin danwel opvanggezin voor BRUNO zou melden opdat hij het verdriet om zijn verloren baasje dan misschien sneller te boven zal kunnen komen.

bruno

BRUNO is op 13-1-2011 gecastreerd.

Heeft u interesse om BRUNO te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u BRUNO ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


13-2-2011.  

Vanavond rond 19.55 uur vertrok de 10-jarige BRUNO onder begleiding van vluchtpartner Irmgard van Bergen naar Nederland.

Verwachte aankomst op Schiphol rond 01.20 uur.

bruno-fue

BRUNO, wiens Engelse baasje onlangs is overleden is nog op zoek naar een fijn thuis.

Ondertussen mag hij onder de hoede van Louise Bol bijkomen van zijn grote verlies.

BRUNO is op zijn opvangadres in Bergen op Zoom te bezoeken.

 

Heeft u interesse om dit lieve, oudere heertje nog een aantal fijne jaren te bezorgen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BRUNO is vannacht goed aangekomen op Schiphol dankzij Irmgard van Bergen die bereid was om het 10-jarige mannetje mee te nemen op de vlucht.

bruno -nld aankomst

 

 

BRUNO het aandoenlijke 10-jarige reutje dat in opvang zit in Bergen op Zoom,  werd vandaag door Louise ontdaan van zijn overjarige Beatle-look.

 

bruno-coupe

ukBRUNO-  male dog

 

Are you interested in adopting BRUNO? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor BRUNO at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..