nica

  NICA - teefje   GEADOPTEERD !

 

NICA, een kruising van een moederpoedeltje met een Jack Russel vadertje, geboren 18-11-2010.

Het nest bestaat uit 2 pups, NICA en haar broertje NIELS.

 

 

Heeft u interesse om NICA te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u NICA ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

17-12-2010

Elke werd gebeld door een Spaanse dame met de vraag of ze een fijn thuis kon zoeken voor 2 pupjes. Mevrouw heeft zelf twee hondjes, moeder en

dochter en door een kapot hek zou het loopse moederhondje destijds gepakt zijn door een buurthondje.

Er werden op 18 november 2010 twee pupjes geboren, een teefje en een reutje. De vrouw zou ze het liefst zelf houden maar zit in een uitzichtloze

situatie, zonder werk en in een scheiding en ze peddelt bovendien heen en weer tussen familie op Gran Canaria en Fuerteventura.

reutje het reutje

 

teefje het teefje

en ook een foto van het moederhondje:

moederhondje moederhond

 

Heeft u interesse in het adopteren van één van deze twee pupjes stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verder zoekt Elke een sponsor voor de sterilisatie van de moederhond opdat dit niet nogmaals gebeuren kan want Elke wil er pertinent niet aan

meewerken om nog meer honden op de wereld te zetten terwijl er iedere maand zoveel honden worden afgemaakt in de dodingstations.

Voor de sterilisatie van deze moederhond is het bedrag van EUR 110 nodig.

Donaties voor de sterilisatie van de moederhond zijn van harte welkom op de Fuertedogs bankrekening.

 

22-1-2011

De twee pupjes NICA & NIELS die geboren werden op 18 november 2010 kregen gisteren (21-1-2011) hun eerste cocktailenting.

Eerder kregen zij op 7 januari 2011 al de enting tegen het parvovirus en hondenziekte.

De pupjes zitten lekker in hun vel en vormen een leuk span.

entingNIELS & NICA

Zij zullen op 3 februari naar Nederland vliegen en worden opgevangen in Papendrecht.

Daar krijgen zij rond 18 februari 2011 de laatste cocktailenting en dan zijn ze volledig doorgeënt en zijn zij vrij ter adoptie.

 

Voor een korte indruk van NICA & NIELS hieronder een mini fragmentje gemaakt door het Spaanse gezin met de moederhond en pups:

http://www.youtube.com/watch?v=qF7l-dFHxwU

 

Heeft u serieuze interesse om NICA en/ of NIELS te adopteren stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

3-2-2011

Vanavond vertrokken NICA en NIELS richting Nederland. Dankzij Doris & Rainier Hoogenraad konden de beide pupjes mee op de avondvlucht. Rond  01.35 uur  worden zij op Schiphol verwacht.

nn-vertrek VP Doris

 

De 2 schattige pupjes gaan in opvang bij Petra en haar familie in Papendrecht.

Heeft u interesse in de adoptie van Niels en/ of Nica stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

6-2-2011

Pupjes Nica & Niels doen het goed bij opvangmoeder Petra uit Papendrecht.

nn-petraBij Petra

 

Na even te zijn bij gekomen van de vlucht en van het afscheid van moederhondje Laila begonnen ze al snel hun nieuwe omgeving te verkennen.

Spannend.

nn-opvang Niels & Nica

 

 

 

 

 

ukNICA- female dog

 

Are you interested in adopting NICA ? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor NICA at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..