cleo-z

 CLEO - teefje

 

 

 

 

Cleo is een erg mooie podenca teef die door Italiaanse toeristen van de weg gehaald werd om te voorkomen dat ze onder een auto kwam. Ze verblijft sinds begin augustus op de Fuertedogs finca en is in goede doen. Het is een zeer vrolijke, enthousiaste en aanhankelijke dame die enorm van menselijke aandacht geniet en absoluut niet verlegen is. Ze is waarschijnlijk geboren in 2007.
 
Heeft u interesse om Cleo te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wilt u Cleo ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

cleo c1 2473-430-3 cleo c2 2474-430-4

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 
CleoCleo - female dog

Cleo, a beautiful, female Podenca, probably born in 2007, was picked up from the road by an Italian tourist to make sure she wouldn’t get hit by cars. She has been staying at the Fuertedogs finca since the beginning of August and is doing very well. Cleo is a very cheerful, enthusiastic and affectionate lady who isn’t shy and loves human attention

Are you interested in adopting Cleo? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

If you would like to sponsor Cleo at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .