levi

  LEVI - reu   GEADOPTEERD !

 

LEVI, een Podenco-Herder kruising werd geboren op 25-9-2010 en verblijft sinds 19-11-2010 op de Fuertedogs finca.

LEVI is een leuke, ongecompliceerde, open pup die goed mee kan komen in de roedel. Hij zit lekker in zijn vel en is sinds deze maand volledig doorgeënt en klaar om naar een leuk gezin te gaan. Wie gaat er voor LEVI?

 

Meer info volgt.

19-11-2010

Vanavond rond 19.30 uur werd er een pupje binnengebracht door de chauffeur van een vrachtwagen die het hondje van de weg gehaald had.

Het gaat om een reutje van een week of zes, het pupje is in goede doen.

 

levi-8 

 

 

Heeft u interesse om LEVI te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u LEVI ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Nieuwe foto's LEVI

levi-7


You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

Op 10-3-2010 is LEVI (en ook MISCHA) naar Nld vertrokken en woont nu in Apeldoorn
levi-mischaLevi & Mischa
drielvertrek FUE

ukLEVI- male dog

 

Are you interested in adopting LEVI? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor LEVI at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..