gaby

  GABY- teefje     GEADOPTEERD !

 

GABY, een teefje van het Spaanse Panchon Navarro ras, geboren april 2010.

Gesteriliseerd 21-1-2011

 

 

Via de dierenartsen die PIPPY naar beste zorg behandelen kwam er op 7-10-20010 nog een teefje bij voor de Fuertedogs roedel.

Een bevriende relatie kon door omstandigheden niet langer voor het 9 maanden oude teefje zorgen en Elke werd verzocht om het teefje op te nemen.

Het is een beetje moeilijk om NEE te zeggen als ze tegelijkertijd hun uiterste best doen om PIPPY er door heen te slepen.

En zodoende nam Elke het teefje maar mee naar de finca.

Het zou volgens de dierenartsen gaan om een hond gaan van het op het Spaanse vaste land bekende ras PACHON NAVARRO.

Het gaat om een jachthond. Ze heeft een beetje de kop van een pointer maar is veel lager van bouw. Een apart 'modelletje' maar heel lief en qua

gedrag nog echt onschuldig als een pup. Open naar mensen en nog wat onder de indruk van de honden in de Fuertedogs roedel, het zijn er ook

zoveel tegelijk.

gaby-

Heeft u interesse om GABY te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u GABY ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

20-1-2011 Goed nieuws voor GABY

GABY, het 10 maanden oude PANCHO NAVARRO teefje dat sinds september 2010 op de Fuertedogs finca verblijft heeft een nieuw thuis.

Marcella Schouw en dochter Maite combineerden een weekje vakantie met een aantal bezoekjes aan finca om te zien of zij een klik met een bepaalde

hond zouden hebben. Zij vielen op GABY.

gaby-adopted Gaby met Maite

 

Daar het kennismakingsbezoek voorafgaand aan hun vakantie al gedaan was zou het hondje gelijk mee hebben gekund maar GABY zal morgen eerst

nog gesteriliseerd worden en dan pas de week erna naar haar nieuwe familie vliegen.

 


ukGABY- female dog

 

Are you interested in adopting GABY? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor GABY at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..