misha

 

 

 MISCHA - teefje

 

MISCHA, een Cocker teefje geboren op 7-7-2010, met een schouderhoogte van 52cm.

 

4-11-2010

Vandaag verscheen er een oudere Spaanse dame op de finca met het verzoek om alsjeblieft een 3 maanden oud teefje van haar over te nemen.

Familieleden hadden haar volgens zeggen het destijds een paar weken oude pupje opgedrongen en ze kon er zelf niet voor zorgen.

mischa

Het is een leuk hondje om te zien, een kruising van een Cocker Spaniel met iets anders.

Het hondje zit momenteel opgesloten in een soort van kennel bij het huis van de dame.

Het pupje is ongeveer 4 maanden oud en heeft vandaag alvast de cocktailenting gehad en zal eerdaags naar de Fuertedogs finca komen

 

10-11-2010

MISCHA, het hondje dat onlangs door een oudere Spaanse dame op de finca werd aangeboden verblijft sinds vandaag op de finca.

 

misha

 

 

De moeder schijnt een pure Cocker Spaniel te zijn en de vader onbekend. Het is in ieder geval een mooi hondje om te zien, met prachtige oogjes.

Ze is nog wat onwennig naar mensen en andere honden maar dat is logisch omdat ze in haar uppie in een kenneltje opgesloten zat bij de betreffende dame in de tuin.

Mischa heeft op 4 november de eerste grote cocktailenting gehad die op 2 december herhaalt zal worden.

 

Heeft u interesse in Mischa stuiur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

 

 


ukMISCHA- female dog

 

Are you interested in adopting MISCHA? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor MISCHA at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..