mar-1

 

 

 

 

  MAR - teefje

 

 

MAR, een teefje van het Canarische Herder ras met een schouderhoogte van 61 cm, geboren maart 2010.

MAR = SEA ofwel ZEE, haar broertje MONTE = MOUNTAIN ofwel BERG

 

MAR--

Samen met broer MONTE verblijft deze mooie herder teef sinds december 2010 op de Fuertedogs finca.

.

MAR--2

MAR--4

MAR--1


Heeft u interesse om MAR te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u MARondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

4-12-2010

Vandaag kwam een wanhopige buurman naar de finca. De man die sinds enige maanden in een armoedig houten onderkomen in de buurt van de

finca 'woonde' zag het na de zware regenval van afgelopen week niet meer zitten. Hij kwam vragen of Elke alsjeblieft zijn 2 honden wilde opnemen

omdat hij noodgedwongen bij iemand in moest trekken in de hoofdstad en hij zonder werk en geld geen kant meer op kon.

Het gaat om 2 honden van éénzelfde nest, broer en zus van rond de 10 maanden oud (zoals de S-pups die destijds te vondeling werden gelegd in een

plastic zak). De man heeft hen MONTE & MAR  ofwel BERG & ZEE gedoopt. Het is een leuk stel en ze hangen erg aan elkaar.

 

marMAR(teef)

 

 

monte MONTE (reu)


You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!MAR is inmiddels op 13-1-2010 gesteriliseerd dankzij een donatie van familie Pierreux. Sterilisatiekosten EUR 150.

 

 


ukMAR- female dog

 

Are you interested in adopting MAR? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor MAR at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..