bono

 

 

 

 

BONO- reutje                 GEADOPTEERD -  woont in  Tollenbeek / Blg

BONO, één van de drie pupjes die onlangs in een vuilniscontainer langs de weg werden aangetroffen. Het zijn waarschijnlijk Podenco-mixjes geboren rond 2-4-2011. Het gaat om twee teefjes BROOKE (chocoladebruin) & BRITT en dan hun broertje BONO. Op het moment van aantreffen (14-4-2011) waren ze ongeveer 6 weken oud.

De B-pups hebben op 5-6-2011 de eerste cocktailenting gehad rond 30 juni 2011 nog eens gegeven zal worden.

 

Naar verwachting zullen zij na 10 juli 2011 reisvaardig zijn en volledig geënt (dwz tweemaal de cocktailenting Vanguard 7 en het hondsdolheidsvaccin dat minimaal 21 dagen voor de vlucht gegeven moet zijn

Meer info volgt nog.

b-pups-1

b-pups

 

Mocht u BONO willen sponsoren:

Stichting Fuertedogs

 ABN-AMRO  nr. 52.82.62.289 

te Vleuten

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!


 

Heeft u interesse om pupje BONO te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u BONO ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
ukBONO- male dog

 

Are you interested in adopting BONO? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor BONO at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..