JAKE , de mooie zwarte reu die sinds 10 december 2010 op de Fuertedogs finca verblijft, had vandaag een hele leuke dag.

 

jake-cc jake

 

Eric de Waard en zijn vriendin Sofia Bakx waren een dagje op bezoek op de finca om een dagje te helpen en op verzoek ging de sportieve Eric met een aantal honden een stukje rennen om te zien of ze talent hebben om te canicrossen. (www. canicrossnederland.nl )

JAKE, geboren in juni 2009 vond het heerlijk om te gaan hardlopen met Eric en voor zo'n eerste keer ging het ook aan het canicross tuig heel goed. Jake heeft duidelijk sportieve aanleg.

Wie weet krijgt hij net zo'n kans als MICK , die met zijn baasjes Marianne van de Linde en Fred Hazeleger met grote regelmaat aan het canicrossen zijn en ook op de canicross toernooien leuke resultaten weten te boeken.

eric-cc-a eric-cc-bEric met Jake

 

Als er nog canicrossers zijn die op zoek zijn naar een krachtige, sportieve, energieke hond dan zouden ze aan JAKE zeker een goede hebben!

 

Dus canicrossers of andere sportievelingen heeft u belangstelling voor deze mooie, lieve, aanhankelijk reu die bovendien goed overweg kan met andere honden?

Stuur dan even een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.