jake   -33

  JAKE - reu

 

JAKE  is een mooie, krachtig gebouwde reu, geboren rond juni 2009. Hij heeft een schouderhoogte van 61 cm en is een lieve, aanhankelijke, bruisende hond.  Dat was wel anders toen hij op 10 december 2010 uitgeput en met kapotte voetkussentjes door Elke langs de kant van de weg gehaald werd.

Inmiddels is JAKE goed opgeknapt en zijn z'n voetkussentjes genezen en zit hij lekker in zijn vel.  Hij is op 13 januari 2011 gecastreerd.  Het is waarschijnlijk een kruising van een Labrador met iets van een zwarte Canarische herder.

JAKE is erg sociaal met andere honden ook al komt hij in de eerste instantie heel krachtig over richting andere reuen. In de groep van 90 Fuertedoggies kan hij echter met alle honden overweg. Een aantal van de dominante reutjes zijn echter snel door hem geïmponeerd, maar van zijn kant weet hij zich soepel aan te passen.

JAKE vind het heerlijk om met de andere honden in de groep te spelen, rennen en ravotten.

Naar bezoekers is hij open en aanhankelijk. Hij komt je in de eerste instantie in zijn enthousiasme soms nogal wat onbesuisd en krachtig tegemoet. Waarschijnlijk heeft hij al enige tijd aandacht moeten ontberen voordat hij op de finca kwam. Wellicht is hij uit de auto gezet danwel elders gedumpt, gezien de aanvankelijke staat van zijn voetkussentjes was hij vermoedelijk al langer onderweg.

JAKE is gewend aan autorijden en gaat graag mee. Het is een energieke, trouwe hond en hij zou blij zijn met een sportieve baas / familie.

Hondensport zoals canicrossen zou een goede voor hem zijn. (www. canicrossnederland.nl )

jake-cc jake

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

Heeft u interesse om JAKE te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u JAKE ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

eric-cc-a Eric en Jake eric-cc-bEric met Jake

 

Als er nog canicrossers zijn die op zoek zijn naar een krachtige, sportieve, energieke hond dan zouden ze aan JAKE zeker een goede hebben! 

Dus canicrossers of andere sportievelingen heeft u belangstelling voor deze mooie, lieve, aanhankelijk reu die bovendien goed overweg kan met andere honden?

Stuur dan even een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jake

 
ukJAKE - male dog

 

Are you interested in adopting JAKE ?  Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor JAKE at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..