ninjo x

 

 

 

 

NINJO - reutje

NINJO, een reu van het type Canarsische Herder met z'n mooie gemeleerde vacht werd geboren rond 26-2-2010 en heeft de eerste vier maanden van zijn leven aan een ketting gelegen.

Begin juli 2010 is NINJO weggehaald bij de betreffende eigenaar na een dreigement dat van de betreffende man hem af zou schieten omdat NINJO niet deed wat hij wilde. Sindsdien verblijft NINJO op de Fuertedogs finca.

ninjo--1

Hij is erg verlegen en terughoudend ook al wil hij eigenlijk heel graag contact, maar zijn eerste ervaringen met mensen/mannen waren niet erg positief. Hij heeft dan ook nog wat tijd nodig om zich open te stellen.

ninjo--2

In de roedel kan hij goed meekomen ook al is soms wel een beetje onzeker in de grote groep.

ninjo--3

NINJO is op 13-1-2011 gecastreerd en is daar goed van hersteld.

 

ninjo--4

 

ninjo--5

 

Op 17-7-2011 vloog NINJO samen met podenco NASH naar Nederland, alwaar NINJO sindsdien liefdevol wordt opgevangen door Marleen & Jerry in Zwolle.

ninjo--6

 

NINJO's avonturen in Nederland

kennismaken met water, het bos, met de fiets , met de kat en de andere hond des huizes etc. Spannend hoor! Het gaat goed met NINJO!

ninjo--7

 

 

 

Heeft u interesse om NINJO te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wilt u NINJO ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

uk
Ninjo - male dog
NINJO-45

   

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Ninjo at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..