lance  geboren mei 20091

 

 LANCE - reutje          GEADOPTEERD !

 

 

 

LANCE  is  niet alleen een mooi hondje om te zien maar heeft ook een aangenaam karakter. De dierenarts denkt dat Lance geboren is begin mei 2009, hij heeft een schouderhoogte van 48 cm. Het is een vrolijk, lieve maar ook ondeugende reu die zeer goed kan meekomen in de grote groep van 80 honden.  Lance speelt met jong en oud, klein en groot, reutjes en teefjes,  je kunt dus wel stellen dat hij heel sociaal is. Hij is ook een knuffelkont als hij je éénmaal kent, ten aanzien van vreemden heeft hij soms even tijd nodig maar hij stelt zich al gauw open. LANCE zal met enig geduld en een consequente maar liefdevolle benadering een fijn familielid zijn. Ook een leuke hond voor kinderen, er zit geen greintje kwaadaardigheid in.

Het is een grote overgang van een buitenleven op de finca tussen een groep honden naar een huiselijk leven in nederland en dat vraagt om enige aanpassingstijd en geduld opdat LANCE zich goed kan aanpassen en leert wat wel en niet mag / kan binnenshuis. Elke kan met zo'n grote groep honden niet iedere hond apart wat leren en ze komen niet vaak buiten de beschermde finca. Lance is echter erg slim en zal de dingen snel door hebben en onder de knie krijgen. Maar hij zal even moeten wennen aan dingen als verkeer en huishoudelijke geluiden etc.  Met wat tijd, geduld en training zal LANCE prima op z'n plek zijn binnen een gezinsleven.

l

LANCE is in zeer goede conditie, zijn gezondheid is prima. Hij verbleef gedurende 3 maanden in een leuk adoptiegezin maar moest daar helaas weg omdat hij met zijn ondeugende streken een slechte invloed zou hebben op de reeds in huis aanwezige hond en omdat hij teveel jachtinstinct zou hebben.

LANCE verblijft sinds half juni 2010 in een opvanggezin in Nederland en is aldaar te bezoeken. Binnenkort volgt een update over LANCE van de opvangmoeder.


Heeft u interesse om LANCE te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wilt u LANCE ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

l1 l2

l3 l4

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

4-3-2010

Lance & Osito op weg naar hun adoptiegezinnen in Nederland

image3005-10-2851image3006-10-2861image3007-10-2871image3008-10-2881image3009-10-2891

 


ukLance - male dog


LANCE born mei 2009.

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Lance at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..