ma   MORENA - teefje         GEADOPTEERD - sinds 30-9-2010 in NLD

 

MORENA met haar chocolade bruine velletje is een prachtig mooi teefje om te zien. Het pupje werd s'morgens vroeg op de 16e mei 2010 door Elke in de vuilniscontainer gevonden. De vraag is natuurlijk hoe ze daar in die container terecht is gekomen maar dat zullen we wel nooit weten.

ma-a ma-b ma-c

MORENA (= brunette) is waarschijnlijk zo rond half maart 2010 geboren. Het is een hartstikke leuk, enthousiast en aanhankelijk hondje dat lekker in haar vel zit. Ze is nieuwsgierig en pikt de dingen snel op. Ze kan prima meekomen in de groep en speelt naar hartelust met jong en oud. Ze is graag in je buurt en volgt wat je allemaal doet en komt graag even op schoot klimmen om een knuffel te halen.

Een heerlijk hondje dat bij de fincabezoekers erg in de smaak valt. Een hartstikke leuke hond voor een sportief gezin. 

 

Heeft u interesse om MORENA te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wilt u MORENA ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ma-1 ma-2

ma-3 ma-4

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

16-5-2010

Vanmorgen vroeg zat er een pupje in de vuilniscontainer. Het is een teefje van een week of 8 met een mooi chocoladebruin vachtje.

Het pupje is in zeer goede doen en lijkt gewend aan mensen dus de vraag is hoe en waarom ze in die container terecht gekomen is

image3241-10-3581 image3242-10-3591 image3243-10-3601

Het pupje heet inmiddels MORENA (=brunette)

 

20-7-2010

MORENA (=brunette) het pupje dat op 16 mei 2010 door Elke uit een afvalcontainer gered werd, maakt het uitstekend.

MORENA is enorm gegroeid en heeft inmiddels een schouderhoogte van 40 cm en ze zal nog even doorgroeien. Ze doet qua manier doen en laten erg

aan NOORTJE denken. Het is een enthousiast, slim, nieuwsgierig en zeer lenig teefje dat lekker in haar vel steekt. Ze kan goed overweg met de

andere honden in de roedel en is open naar mensen. Een aanhankelijke pup die graag even komt knuffelen maar daarnaast ook lekker haar eigen

gang gaat en het reilen en zeilen op de finca verkent. Een pittig hondje waar men met een beetje trainen, tijd en geduld een fantastisch leuk beestje

aan gaat hebben.

morena moren3 morena-2 morena4 morena5 morena bij aankomst

 

30-9-2010

Vanmorgen ging Elke met MORENA naar de luchthaven om te kijken of ze een vluchtpartner kon vinden opdat MORENA richting Nederland kon gaan.

Het leek even tegen te zitten, geen van de incheckende passagiers voelde zich geroepen om het mooie bruine hondje op de vlucht mee te nemen.

En toen kwam er gelukkig nog een koppel met een kindje en een hoop bagage aan. Ze waren spontaan bereid om MORENA mee te nemen.

Reuzebedankt familie Desai-van de Burg!

Dankzij jullie kan MORENA aan haar nieuwe leventje in Nederland beginnen.

morena-30-9

2-10-2010

MORENA vloog afgelopen donderdag 30-9-2010 naar Nederland. Intussen is ze bij haar nieuwe familie in Arnhem en begint zich al aardig thuis te voelen.

morena

 

MORENA oefent het commando 'zit' met de dochter des huizes en heeft het snel door.

 

morena-i morena-h

morena

 
uk 

Morena - female dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Morena at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


morena morena