cas-z

 

 

 

CAS -reutje   GEADOPTEERD - woont in Gouda

 

CAS een reutje geboren in januari 2010 heeft de eerste paar maanden van zijn leventje aan een ketting gelegen bij een bejaard Spaans vrouwtje. Ze hadden CAS als pupje bij haar gedumpt en ze wilde er graag voor zorgen maar hij liep haar steeds voor de voeten en ze was slecht ter been dus deed ze liever afstand van CAS.Vandaar dat CAS sinds begin mei 2010 op de Fuertedogs finca verblijft.

CAS is een leuke, enthousiaste hond die graag volgt waar jij gaat. Hij is erg op menselijk contact gericht en nu hij de dag niet meer aan een ketting hoeft door te brengen, geniet hij er van om nieuwe dingen te ontdekken en met de andere fincahonden te spelen.

Met wat tijd en geduld is CAS prima op te voeden tot een gezellige en dankbare familiehond.

Heeft u interesse om CAS te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wilt u CAS ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

cas c1 3237-470-3 cas c3 3239-470-5

cas c2 3238-470-4 cas c4 3240-470-6

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

ukCas - male dog

Cas text