santi-zx

 

 

  nederlands SANTI - reutje      GEADOPTEERD!   7-11-2010 naar Nld

 

 

SANTI werd  op 6-5-2010samen met zijn 2 broertjes SETH en SEAN in een afgesloten plastic zak te vondeling gelegd bij de inrit van de Fuertedogs finca. Gelukkig werden ze s'avonds laat nog bijtijds door Elke gevonden en zijn ze niet gestikt. Na een paar moeilijke eerste dagen zijn ze goed herstelt van hun avontuur en zitten ze lekker in hun vel. Ze voelen zich thuis op de finca en kunnen goed meekomen in de groep. Ook zijn ze open naar de finca bezoekers..

vondeling pups 6-5-10

Het zijn alle drie leuke, aanhankelijke hondjes die een beter lot verdienen dan als wegwerpmateriaal gedumpt te worden. De pupjes zijn waarschijnlijk geboren rond eind februari 2010, dus iets vroeger dan de eerder geschatte 22 maart. Ze begonnen namelijk onlangs met wisselen van hun tandjes en dat is rond 4,5 maand.

De 3 pups en zijn sinds hun aankomst op de finca enorm hard gegroeid. Ze zijn op z'n minst verviervoudigd qua omvang en postuur. Aan het formaat van de poten te zien zullen ze ook nog behoorlijk doorgroeien en grote tot zeer grote honden worden. Het zijn waarschijnlijk herder-kruisingen en ze hebben een zeer aangenaam karakter. Bovendien zien ze er ook nog prachtig uit.

santi1 santi-11

Santi is de rustigste van het stelletje. Met een zachtaardige maar consequente benadering zal hij uitgroeien tot een fijne hond die ook prima op z'n plek zou zijn binnen een gezin met kinderen.

Gewoon een leuke hond dus die een kans verdient op een eigen thuis. Een eigen baasje dat hem stap voor stap het leven buiten de beschermde finca laat leren kennen.


Heeft u interesse om SANTI te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Wilt u SANTI ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

santi-1 santi

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

6-5-2010

Omstreeks 22 uur s'avonds vond Elke een dichtgeknoopte bewegende zak bij de ingang naar de finca. Er bleken 3 kleine reutjes in te zitten.

image3212-10-3491

 

30-7-2010

SANTI en zijn broertjes groeien als kool.

Het drietal reutjes dat op 6 mei 2010 in een afgesloten plastic zak op de inrit van de finca werd gedumpt is in zeer goede doen.

Ze lijken hun armzalige begin te zijn vergeten en voelen zich thuis op de finca. Ze komen goed mee in de groep en zijn open naar de finca bezoekers.

SANT, SEAN en SETH zijn onlangs begonnen met tandjes wisselen en zijn vergeleken bij het moment van aankomst op z'n minst verviervoudigd qua

omvang en postuur. Aan het formaat van hun poten te zien worden het grote tot zeer grote honden. Ze vertonen tot nog toe een zeer aangenaam en

open karakter en zien er ook nog eens mooi uit.

Hopelijk krijgen deze kanjers alledrie spoedig hun eigen kans op een liefdevol thuis.

 

3-11-2010

Omdat er zich voor SANTI vrij plotseling een leuke adoptiefamilie aandiende en en er ook een vluchtpartner beschikbaar was voor de 7e november

moest hij nog snel gecastreerd worden. De dierenarts werkte gelukkig mee en besloten werd om dan maar gelijk SANTI's twee broertjes SEAN en SETH

ook te castreren. Dan hadden ze het alle drie maar tegelijk achter de rug. Alle drie hebben ze de operatie goed doorstaan.

s-pups

De 3 mooie broertjes die destijds op 6 mei jongstleden in een afgesloten plastic zak voor de inrit van de finca waren achtergelaten.


7-11-2010

Vanmorgen rond 10.35 uur ging SANTI mee op de vlucht dankzij Ilonka Spruijt & Sharon Pruijsers die zich vorige week hadden aangemeld als

vluchtpartner.

santi7-11SANTI

 

Op Schiphol werd Santi s'middags verwelkomt door zijn adoptiefamilie uit Nootdorp waar sinds januari 2009 al een Fuertedoggie woont namelijk

MARCO, nu JOY.

joy-marcoJOY en roedel

 

 

SANTI en zijn twee broertjes SETH & SEAN werden op 6 mei 2010 in een afgesloten plastic zak te vondeling gelegd bij de inrit van de finca.

Hopelijk krijgen beide broers binnenkort net zo'n fijne familie als broertje SANTI die voortaan als BART door het leven zal gaan.

 

Heeft u interesse in SEAN danwel SETH stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sss

 

 

9-11-2010

De eerste foto's van SANTI, nu BART in zijn nieuwe huis.

s-pups-santi

 


ukSanti - male dog

 

Would you like more information about SANTI ? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor SANTI  at the Fuertedogs finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..